Villarreal, de opt ori mai scumpă ca Steaua

Ultima actualizare:

    În meciul tur, disputat pe Arena Naţională, Steaua şi Villarreal au încheiat la egalitate, 1-1Foto: sportpictures.eu
În meciul tur, disputat pe Arena Naţională, Steaua şi Villarreal au încheiat la egalitate, 1-1Foto: sportpictures.eu

Vedeta lui Villarreal, Cedric Bakambu, valorează 20 de milioane de euro, aproape cât toată echipa lui Reghecampf. Partida dintre Villarreal şi Steaua a avut loc după închiderea ediţiei.

“Pe hârtie, Villarreal era favorită, dar după disputarea mai multor meciuri s-a văzut că e o grupă foarte echilibrată. Ştiam ce pot ei, că au o echipă puternică, cu jucători de calitate şi voiam să avem în minte şi golul pe care l-am primit la Bucureşti pentru a nu mai repeta greşeala. Cunoşteam faptul că întâlnim o formaţie importantă din Spania, una cu rezultate incredibile”, a spus tehnicianul Stelei, Reghecampf. “Mă gândeam că trebuie să aibă mare grijă la Bakamu, pe care-l consider unul dintre cei mai în formă jucători din echipa lor”, a declarat fostul internaţional Craioveanu. 

O analiză efectuată cu ajutorul site-ului de profil transfermarkt.de, a arătat că cei doi aveau motive reale de îngrijorare. Tehnicianul gazdelor, Fran Escriba, a aruncat în luptă oameni extrem de valoroşi, doar atacantul Bakamu costând 20 de milioane de euro. Gazdele au putut rula un lot de 173,20 de milioane, în timp ce trupa din Ghencea a venit cu jucători de 22,50 de milioane, adică de aproape opt ori mai ieftini. În orice compartiment al celor de la Villarreal au existat fotbalişti cu cote ridicate. În defensivă, Musacchio e plasat la 15 milioane, iar în linia mediană, Soriano are acelaşi preţ. Apoi, în atac, Bakamu face, cu o mică diferenţă, cât toată echipa românilor sau, altfel spus, e de zece ori mai scump decât cel mai bun produs de export al steliştilor, Adi Popa, omul de 2 milioane de euro. De fapt, proporţia se păstrează la nivelul întregii echipe, Steaua având oameni de 1,5 – 1,8 milioane printre titulari.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net