Viitorul, vasala Stelei

Ultima actualizare:

    Tade a marcat  pentru Steaua  când nu prea  mai contează
Tade a marcat pentru Steaua când nu prea mai contează

Meciurile dintre finul de la Steaua şi naşul de la Viitorul încep să devină plictisitoare pentru fani. Roş-albaştrii câştigă mereu, indiferent de competiţie, iar prezenţa a doar 3.000 de spectatori pe Arena Naţională confirmă interesul tot mai mic pentru acest meci. Duminică seara a fost 3-0 pentru campioană, dar putea fi oricât.

Cu excepţia acelui 5-2 prin care constănţenii s-au salvat de la retrogradare în 2013, meci arătat cu degetul de toată lumea, între Steaua şi Viitorul a fost veselie. S-au mai jucat 10 partide, toate pierdute de trupa „Regelui”, care a dezvoltat un adevărat complex în faţa lui Stanciu şi compania. Steaua a mai marcat de 25 de ori, iar Viitorul doar de două ori, fapt care certifică o vasalitate aproape medievală a „Regelui” Gheorghe Hagi în faţa lui Gigi Becali. Dacă ar fi să ne luăm însă după latifundiarul din Pipera, ultima partidă, jucată de onomastica ambilor patroni, n-a fost adjudecată de Steaua, ci de divinitate. „Am câştigat acest meci lejer. Dar acest meci n-a fost câştigat de noi, ci de Sfântul Mucenic Gheorghe. El ne-a adus victoria. E bine că acum e mai greu să pierdem locul 2. Totul e cam asigurat, apoi mai vedem dacă putem să luăm titlul. Astra presiune nu poate avea, are şase puncte avans, joacă degajaţi. Astra nu mai poate pierde campionatul decât dacă ni-l dă Dumnezeu nouă. Să vedem dacă Dumnezeu vrea să ni-l dea nouă. Mizez pe dreptate, pe nişte lucruri de dreptate, n-are rost să spun acum de ce, că nu e frumos, că intru în alte polemici. Dacă Astra va câştiga, asta e, o luăm de la capăt”, a declarat Gigi Becali după partidă, pentru Digi Sport.

Campioana a deschis scorul în minutul 3

Despre joc în sine, puţine de spus. Cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi vedeta Nicuşor Stanciu în tribună, Steaua a spulberat orice emoţie încă din minutul 3. Varela a deschis scorul după o lovitură de colţ, iar Alex Chipciu, în minutul 28, şi Gregory Tade, în minutul 67, au închis tabela. Pentru Steaua, aceste trei puncte rezolvă în mare parte locul secund şi pun presiune pe liderul Astra, de care s-a apropiat la doar trei puncte înaintea meciului de diseară.

Pentru bucureşteni urmează un meci care s-a putea dovedi hotărâtor pentru viitorul echipei, cel cu Pandurii Târgu Jiu. O adversară care, spre deosebire de Viitorul, le-a pus probleme steliştilor de-a lungul timpului şi care speră, şi ea, la ocuparea locului secund în clasament. De asemenea, Edi Iordănescu, dorit de campioni, ar vrea să le arate acestora de ce e în stare.

Gabi Tamaş cere ajutor de la Dinamo

Fostul fundaş central al „câinilor” a uitat de perioada petrecută în Groapă şi s-a războit în ultimul timp ca un stelist adevărat cu fanii lui Dinamo. Campioana are însă nevoie ca rivala să joace pe viaţă şi moarte la Giurgiu şi discursul lui Tamaş s-a mai îndulcit. „Ei ar trebui să îşi facă treaba pe teren. Au demonstrat că ne-au scos din Cupă, să le văd valoarea cu Astra, dacă se cred fotbalişti şi sunt cu adevărat! Eu mă gândesc la titlu, nu m-am predat, vreau să câştigăm până la sfârşit şi după, ce o fi, o fi!”, a spus Tamaş, după jocul cu Viitorul.

Hagi nu şi-a lăsat jucătorii la declaraţii

Deşi obişnuit cu înfrângerile în faţa Stelei, Gheorghe Hagi a părut totuşi nervos după jocul de duminică. „Regele” a procedat însă total greşit, atipic pentru cineva care a jucat la cele mai mari cluburi din Europa, şi le-a interzis băieţilor săi să vorbească cu presa. “Uşcheala, haide! Vorbesc ăia care au câştigat, haide! Ce faceţi aici? Tu nu vorbeşti. Cine ţi-a dat voie? Au fost doi jucători la conferinţă. Ajunge”, au fost cuvintele lui Hagi destinate mijlocaşului Florin Tănase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net