Viitorul, la 90 de minute de titlu! Ce zice Hagi de acuzele de blat

Ultima actualizare:

    Gică Hagi
Gică Hagi

Viitorul, echipa antrenată şi patronată de Gică Hagi, mai are nevoie de o singură victorie, în ultima etapă, pentru a deveni în premieră campioană a României.

Ieri, Viitorul lui Hagi a obţinut trei puncte de aur (1-0) în deplasare cu CSU Craiova, meci în care oltenii n-au jucat cu prima garnitură, preferând să-şi odihnească fotbaliştii în vederea semifinalei din Cupa României.

"A mai trecut o etapă, mai e un meci foarte greu acasă cu CFR-ul. Trebuie să gestionăm lucrurile, nu cred că arătăm fizic foarte bine. E final de campionat, s-a consumat multă energie. Cred că suntem pe merit unde suntem, am fost campioni şi în sezonul regulat. Media noastră de vârstă în acest meci a fost de 21,4 ani, mai mică decât a Craiovei. Nouă ne-au lipsit patru jucători cu Craiova, dar și în precedentele meciuri. Asta n-o mai vede nimeni?", a declarat Hagi, răspunzându-le astfel celor care au insinuat un non-combat al formaţiei din Craiova.

Cu acest rezultat, Viitorul are două puncte peste Dinamo şi trei peste FCSB, roş-albaştrii având de disputat şi partida de astăzi cu Astra.

Indiferent de celelalte rezultate, echipa lui Gică Hagi va fi campioană dacă o învinge pe CFR Cluj, pe teren propriu. La egalitate cu FCSB, Viitorul beneficiază de avantajul meciurilor directe.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net