Viitorul, candidată la retrogradare?

Ultima actualizare:

    George Ţucudean  a revenit la Viitorul  după ce a avut  un conflict cu  conducerea echipei
George Ţucudean a revenit la Viitorul după ce a avut un conflict cu conducerea echipei

Gheorghe Hagi a câştigat campionatul, dar asta nu i-a garantat mare lucru! Voia calificarea într-o grupă europeană, de orice fel, şi pe lângă banii de la UEFA şi-ar fi vândut probabil mult mai bine valorile. N-a fost să fie, iar lucurile nu arată deloc bine pentru Viitorul!

Constănţenii au şanse minime să întoarcă la Salzburg acel 1-3 de la Ovidiu, astfel că aventura europeană e cam gata! Acest lucru e atât de evident şi pentru „Rege”, încât acesta s-a hotărât ca măcar ceva bani să scoată cât fierul e cald! Astfel, în doar două săptămâni a „scăpat” de coloana vertebrală a primului 11, Benzar, Nedelcu şi Coman.

Hagi a sacrificat prima echipă şi sezonul ei în Liga 1 pentru nişte bani esenţiali ca proiecul cu Academia să meargă mai departe. Fostul internaţional ştie că dacă salvează clubul, jucători ca cei trei va mai scoate din forjele de la malul mării. Totuşi, foarte importantă rămâne şi salvarea de la retrogradare, care acum nu se ştie dacă va mai fi atinsă. Teoretic, cu jucători ca Ţucudean, Herea, Eric sau Constantin, plus câteva plombe bune de la tineret, n-ar trebui să fie probleme, doar că în şapte etape s-au adunat abia 5 puncte. Ar cam fi timpul pentru mai mult, pentru că lupta cu Juventus, Chiajna şi Gaz Metan se anunţă infernală!

”Trebuie să strângem rândurile, să ne limpezim la minte, să stăm de vorbă şi să mergem mai departe cu cine vrea şi cu cine mai poate. E un moment dificil şi trebuie să găsim soluţii”, a declarat Gică Hagi, la finalul jocului pierdut în faţa Craiovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net