VIDEO Mircea Sandu i-a ironizat pe greci: "Au jucat cum aş juca eu acum"

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu
Mircea Sandu

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, duminică seară, după victoria României în faţa Greciei, scor 1-0, că elenii au avut un joc lent, iar elevii lui Victor Piţurcă au fost foarte bine aşezaţi în teren.

"E o victorie ca urmare a unui joc foarte bun. Echipa a fost foarte bine aşezată de Piţurcă în teren. Grecia ne-a dat posibilitatea de a ieşi cu mingea la picior, am dominat. După eliminarea lui Marica, Grecia n-a accelerat jocul, s-a axat pe centrări, majoritatea greşite. A avut două situaţii de gol, foarte puţin pentru o echipă care joacă acasă. Dar e meritul nostru că nu le-am permis mai mult. Jocul Greciei a fost exact cum aş juca eu acum. A fost un joc lent, care ne-a convenit foarte mult", a spus Sandu la Dolce Sport.

Reprezentativa României a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu naţionala Greciei, duminică seară, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în prima etapă a grupei F, joc în care "tricolorii" au evoluat în inferioritate numerică din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, în minutul 10, din penalti.

Vezi AICI declaraţia lui Mircea Sandu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net