Video: Ibrahimovic, declaraţii incendiare înaintea revenirii pe teren!

Ultima actualizare:

    Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic se întoarce pe teren. Jose Mourinho l-a introdus în lotul lui Manchester United pentru meciul de sâmbătă cu Newcastle. "Ibra" s-a accidentat în aprilie, când la finalul unui meci cu Anderlecht, a sărit la o minge, iar la aterizare şi-a dat genunchiul peste cap. Acum, după şapte luni, şi-a anunţat cu fast revenirea.

"Sunt determinat sa ma intorc mai bun si mai puternic ca inainte. Acesta este obiectivul meu si asta se va intampla! Nu exista alte optiuni. Cand am decis sa fac un lucru nimic nu imi va schimba ideea. Am spus ca voi cuceri Suedia. La mic dejun deja o facusem. La pranz am cucerit Europa. La cina am cucerit intreaga lume. Acesta a fost planul meu. Si exact asta s-a intamplat" a spus Zlatan, conform Pro X.

Apoi, a continuat: "Nu am fost niciodata ranit si am simtit ca mi-am inghitit limba. Era un sentiment ciudat cum nu am mai simtit vreodata. Au inceput sa circule tot felul de ganduri in mintea mea. Ce se va intampla? Am 35 de ani, ce pot face? Ce imi rezerva viitorul? In loc sa ma concentrez la fiecare lucru pe rand, ca in mod normal, multe lucruri mi-au trecut prin cap.

Primul lucru pe care mi l-am spus a fost ca sa nu renunt nu este o varianta. Am ajuns atat de departe si voi incheia totul asa cum vreau eu, nu altcineva. Am noi cicatrici care pot fi numite tatuaje. Vor fi amintiri pentru intreaga viata. Mereu imi voi aduce aminte ce s-a intamplat, prin ce am trecut si pentru ce lupt. Imi aduc aminte cand eram in carje si stateam in pat 12 ore pe zi. Simteam ca sunt paralizat, eu eram obisnuit sa joc si sa fac exercitii in fiecare zi. Sunt genul de persoana care se antreneaza foarte mult. Cand muncesti din greu primesti lucruri la schimb, asta e filosofia mea".

Vrea tricoul cu numărul zece

"Cand vin la un club ar trebui sa existe in contract clauza sa primesc numarul 10. La United era Rooney, el este o legenda si o persoana pe care o respect. Dar acum a schimbat echipa. Lukaku m-a sunat si m-a intrebat daca poate sa ia numarul 9. I-am spus ca nu e nicio problema pentru ca aveam deja numarul 10. Asa s-a intamplat. Nu a spus nimeni ca numarul 10 este disponibil. In cazul meu, cand vin la o echipa noua, primesc numarul 10 pentru ca simt ca sunt un numar 10".

La final el a făcut şi o afirmaţie "marcă înregistrată": "Am fost in competitie cu Adrian, Hernan Crespo, Lionel Messi şi Ronaldinho. Aceştia sunt cei cu care m-am duelat. Nu mă lupt eu cu orice jucător mediocru, cu tot respectul".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net