VIDEO EXCLUSIV Mutu, "atac" la Bollywood

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu a jucat ultima oară pentru Petrolul în remiza de luni, de la Târgu Jiu. Sunny Leone este una dintre vedetele indiene care vor fi nelipsite de pe stadioane în timpul desfăşurării „Indian Super League”
Adrian Mutu a jucat ultima oară pentru Petrolul în remiza de luni, de la Târgu Jiu. Sunny Leone este una dintre vedetele indiene care vor fi nelipsite de pe stadioane în timpul desfăşurării „Indian Super League”

În ultimul timp “Briliantul” s-a remarcat mai mult în videoclipuri, înconjurat de dansatoare erotice şi acum va activa în India, la Chennai Titans. Echipa e patronată de un star al peliculelor de la Bollywood, ce e căsătorit cu o “bombă sexy”.

Adi Mutu, 35 de ani, avea contract cu Petrolul până în vara anului viitor, însă ratarea obiectivelor i-a determinat pe şefi să reducă bugetul. Antrenorul Răzvan Lucescu a fost demis, iar atacantului i s-a transmis că va fi greu să i se mai suporte salariul de 25.000 de euro lunar. Părţile s-au înţeles repede asupra despărţirii şi el şi-a găsit deja un angajament în... India, la Chennai Titans. Regula în India e că fiecare club are voie să transfere şapte jucători străini, plus o vedetă!

Va lua 500.000 € în trei luni

La Titans, Mutu va fi starul, adică va câştiga cei mai mulţi bani şi va avea toate avantajele. Concret, el va încasa 500.000 de euro în cele trei luni cât durează competiţia, plus bonusuri de performanţă. În plus, va petrece timpul pe lângă oamenii din show-bizz, cum este Aishwarya Rai, una dintre cele mai frumoase actriţe din India. Ea este totodată soţia patronului echipei, Abhishek Bachchan, la rândul său o vedetă de la Bollywood. Dar pe gustul “Briliantului” ar fi alte frumuseţi locale, gen Sunny Leone, o actriţă care până nu demult făcea furori în filmele porno. Oricum, nu ar fi exclus ca în curând să-l vedem promovat şi în show-urile din India, mai ales că “şi-a făcut încălzirea” într-un videoclip de-al faimosului Snoop Dogg.

Va juca împotriva unor celebrităţi

În campionat, Adi Mutu va evolua contra unor jucători de talie mondială, dar care acum sunt la apusul carierei. La Atletico de Kolkata starul este Luis Garcia, la FC Goa îl avem pe Robert Pires, Alessandro del Piero e la Delhi Dynamos, Nicolas Anelka se află la Mumbai City, David Trezeguet activează la Pune City, David James îmbracă tricoul lui Kerala Blasters, iar Northeast United se laudă cu Joan Capdevilla. Toţi vor juca în “Indian Super League”, competiţie cu opt echipe, care se va desfaşura între 12 octombrie şi 20 decembrie. 

Chennai este "Detroit din India"

- E capitala statului Tamil Nadu, vara temperatura depăşeşte 40 de grade Celsius.

- E cel mai mare centru industrial din sudul Indiei şi e cunoscut ca „Detroit din India” datorită producţiei de maşini.

- E al şaselea cel mai populat oraş al ţării, având peste nouă milioane de rezidenţi.

- Sportul preferat e cricketul, iar în timpul campionatului toate televizoarele sunt conectate la competiţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net