VIDEO / Diagnostic dur pentru fotbalistul Craiovei accidentat în meciul cu Viitorul

Ultima actualizare:

    Bancu (albastru) e atacat violent de Şeroni
Bancu (albastru) e atacat violent de Şeroni

Mijlocaşul echipei CSU Craiova, Nicuşor Bancu, a suferit o franctură de tibie şi de peroneu, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei contând pentru optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.

După faultul lui Şeroni asupra lui Bancu, jucătorii celor două echipe şi-au pus mâinile pe cap.

Bancu (22 de ani) a primit timp de trei minute îngrijiri medicale direct pe teren, el fiind transportat direct la spital cu ambulanţa.

"Am urmărit mingea, am atins-o, nu ştiu cum s-a întâmplat nefericitul accident. Regret nespus de mult. Sunt alături de tine, Nicuşor, pentru tot ce vei avea nevoie şi îţi doresc să te faci bine repede", a declarat fotbalistul în vârstă de 27 de ani, potrivit unui comunicat al FC Viitorul.

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seară, că nu doreşte să mai vorbească despre meciul cu CS Univeristatea Craiova din Cupa României, după ce jucătorul oltenilor Nicuşor Bancu a suferit o fractură de tibie şi peroneu în urma unui fault comis de fundaşul Alin Şeroni.

"Din păcate e un moment trist. N-ai ce să mai vorbeşti despre meci când se întâmplă un astfel de lucru cu acest copil. Încerc să găsesc cuvintele, să fim lângă el pentru că e un copil foarte bun. Din păcate, cariera fotbalistului are şi asemenea riscuri. Sperăm să aibă forţa, energia şi cu toată lumea alături să revină cât mai repede. Meciul nu mai contează, ce s-a făcut sau nu. Craiovei îi doresc succes în continuare, să câştige Cupa. Dar e trist ce s-a întâmplat. Trebuie să fie puternic pentru a reveni cât mai repede", a spus Hagi, potrivit site-ului oficial al CS Universitatea Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net