Victor Piţurcă: "Am venit la Al-Ittihad ca să iau titlul"

Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a ajuns la Jeddah miercuri după-amiază şi încă de la aeroport a simţit “nebunia” localnicilor. Zeci de fani l-au oprit pentru poze şi o armată de ziarişti l-a însoţit la fiecare pas. Pentru că nu a ”scăpat” de ei, fostul seleţcioner al ”tricolorilor” le-a spus câteva cuvinte despre planurile sale la Al-Ittihad.

Antrenorul şi cei din staff au fost preluaţi de oficialii de la Al-Ittihad şi după câteva ore, la bordul unei maşini luxoase, cu toţii şi-au făcut apariţia la sediul clubului. Aici, a făcut turul stadionului, iar suporterii l-au întâmpinat cu urale. Românul le-a făcut câteva promisiuni, prin intermediul presei, dialogul purtându-se cu ajutorul unui tunisian care a lucrat la Petrolul şi acum are rol de translator.

„E prima dată când vorbesc cu ziariştii de aici şi sper să avem o colaborare foarte bună. Am nevoie de o perioadă scurtă să evaluez lotul, până la meciul cu Al-Hilal (n.r.- se va juca la 1 decembrie), şi atunci vorbim mai multe. Oricum, echipa a reuşit o performanţă extraordinară, având maximum de puncte după şapte etape, şi trebuie feicitaţi toţi, de la jucători şi până la conducători”, au fost primele cuvinte ale lui Piţi. Apoi, a continuat: „Am plecat de la echipa naţională şi am venit aici fiindcă Al-Ittihad e un club mare şi-n plus, preşedintele m-a dorit foarte mult. Ştiu că avem suporteri fantastici şi mi-aş dori să iau titlul”. Mai mult, fostul selecţioner a confirmat că jucătorii străini nu vor fi îndepărtăţi şi astfel şansele ca stelistul Tănase să facă pasul la Al-Ittihad sunt minuscule. 

Şeicii i-au prezentat  antrenorului român  stadionul şi  vitrina cu trofee
Şeicii i-au prezentat antrenorului român stadionul şi vitrina cu trofee

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net