A venit din America să joace cinci minute cu Astra

Ultima actualizare:

    George Sîngiorzanfoto: arhivă personală
George Sîngiorzanfoto: arhivă personală

George Sîngiorzan, patronul echipei din Liga a 3-a Nouva Mama Mia Becicherecu Mic, a venit special din Statele Unite ale Americii pentru a evolua în meciul din Cupă contra Astrei.

Astra Giurgiu s-a impus cu 1-0 în 16-imile Cupei României în partida cu Nouva Mama Mia Becicherecu Mic, echipă ce e patronată de George Sîngiorzan. Acesta a sosit din America pentru a juca împotriva campioanei din Liga I, bifând ultimele minute ale disputei.

"Patronul nu s-a băgat în echipă, eu l-am băgat în echipă. Mi s-a părut un lucru decent să intre, i-am dat bucuria aceasta, pentru că e singurul om care sprijină echipa financiar, suportă cheltuieli destul de mari, acesta a fost criteriul", a spus antrenorul Cosmin Stan.

"Așa cum ne așteptăm, a fost un meci destul de greu, chiar dacă nu am întâlnit cea mai bună formație pe care puteau să o alinieze. S-a simțit încărcătura psihică la jucătorii tineri. Pe final, cred că am făcut o figură frumoasă, am reușit să ajungmem în această fază a șaisprezecimile Cupei României, am ieșit destul de onorabil. Dezamăgirea mea este vizavi de prestația unor jucători, de la care mă așteptam la mai mult. Am vrut să iu alături de băieți, pentru că în State sunt încă jucător activ la o ligă de amatori. Chiar m-am pregătit intens să pot să fiu alături de jucători 10-15 minute. Dacă rezultatul era altul, poate jucam mai mult. Dar nu asta e important, ci moral am vrut să-mi fac apariția între ei. Am venit special pentru acest meci, să îi asigur pe băieți că au toate condițiile", a spus şi George Sîngeorzan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net