Vedetele Stelei se ceartă pe bani

Ultima actualizare:

    Fotografii: Mediafax
Fotografii: Mediafax

„Regizorul” Sânmărtean şi „killer-ul” Keşeru sunt jucătorii care au dus în spate Steaua în acest an. Colegi pe teren, cei doi se duşmănesc pe plan financiar, fiecare dorindu-şi să deţină titlul neoficial de cel mai bine plătit fotbalist din România.

Prioritatea oficialilor stelişti în această perioadă este prelungirea contractului lui Lucian Sânmărtean (34 de ani), a cărui înţelegere cu gruparea din Ghencea expiră în vara anului viitor. Pentru a nu-şi pierde „magicianul”, conducătorii roş-albaştrilor s-au aşezat la masa negocierilor, dar s-au lovit de o problemă delicată. Mai exact, mijlocaşul stelist n-ar spune „nu”, însă vrea să fie lider la capitolul bani în Liga I. “Oferta Stelei trebuie să fie la acelaşi nivel la care Sânmărtean evoluează. Fiind cel mai bun jucător din Romania, cred că Sânmărtean merită cel mai mare salariu”, a precizat Anamaria Prodan, cea care îi reprezintă interesele lui Lucian.

Declaraţia poate fi interpretată ca o mănuşă aruncată lui Claudiu Keşeru, considerat a fi în acest moment jucătorul care câştigă cei mai mulţi bani, atât la Steaua cât şi în campionatul nostru. Când a semnat cu campioana, în luna ianuarie, atacantul şi-a negociat un salariu de 25.000 de euro pe lună, plus bonusuri substanţiale, în funcţie de numărul de goluri marcate. Cum Keşeru are în 2014 aproape 30 de reuşite, veniturile sale anuale se cifrează undeva în jurul sumei de 350.000 de euro.

De altfel, aceasta este borna pe care vrea s-o atingă sau s-o depăşească Sânmărtean în noul contract, adică cel puţin 30.000 de euro pe lună (cu 10.000 mai mult decât în prezent). În favoarea sa, Sânmărtean susţine că şi-a pus amprenta pe multe dintre golurile care i-au umplut buzunarele lui Keşeru. Statisticile îi dau dreptate lui Sânmărtean, lider autoritar în Liga I în ceea ce priveşte pasele decisive.

Prodanca vrea să se răzbune pe Claudiu

simeon stalpnicul png

Insistenţa cu care Anamaria Prodan trage tare să-i mărească salariul lui Sânmărtean peste cel al lui Keşeru are şi o tentă de răzbunare personală. Mai exact, impresara l-a curtat intens în ultima perioadă pe vârful Stelei, dar Keşeru n-a dorit în nici un chip să renunţe la agentul său, francezul Jeremy Bouhy, cu care colaborează de mult timp.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net