Vechiul stadion Rapid e la pământ

Ultima actualizare:

    În Giulești nu mai sunt urme ale vechiului stadionFoto: Compania Națională de Investiții
În Giulești nu mai sunt urme ale vechiului stadionFoto: Compania Națională de Investiții

În timp ce la arena Steaua au început să se ridice primii stâlpi, în Giulești a fost finalizată operațiunea de demolare a vechii incinte

Cu toate că vremea în București n-a fost tocmai prielnică, iar sărbătorile de Paște au fost urmate de ziua de 1 mai, lucrările de la cele două stadioane au continuat.În Giulești s-a încheiat operațiunea de dărâmare a vechii arene. Practic, luni a fost pusă la pâmânt și ultima parte din Peluza Nord. Terenul fiind degajat, urmează acum realizarea fundației viitorului stadion, care va avea 14.000 de locuri și va costa circa 29 de milioane de euro.  În Ghencea, în schimb, lucrările sunt mult mai avansate. Și pentru că acolo operațiunea de demolare s-a desfășurat încă din toamna trecută. Fundația a fost încheiată și au început să se ridice primii stâlpi ai nivelului 1. Noul stadion Steaua va avea 31.000 de locuri și execuția lui va costa în jur de 64,5 milioane de euro.Împreună cu Stadionul Național de Rugby ”Arcul de Triumf”, care va fi de asemenea refăcut, cele două arene vor fi folosite ca spațiu de antrenament pentru echipele de fotbal care vor susține meciuri oficiale la Euro 2020. 

Scaune rupte pe Arena ”Motorul” din Arad

Disputarea ”derby-ului Vestului”, UTA - ACS ASU Politehnica Timișoara, contând pentru Liga a II-a la fotbal, a lăsat urme pe stadionul ”Motorul” din Arad. Potrivit autorităților locale, 700 de scaune au fost vandalizate, 16 m liniari de gard a fost distrus, iar reţeaua de alimentare a tabelei de marcaj a fost şi ea avariată. Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ și-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de respect manifestată de o parte dintre concetăţenii săi  faţă de investiţiile realizate din banii arădenilor. „Vorbim despre un stadion în care numai anul trecut municipalitatea a investit aproape un milion de euro... Nu sunt scaune uşor de rupt. Probabil că au sărit cu picioarele pe ele”, a spus edilul local, care a anunțat că reparaţiile vor fi suportate tot din bugetul local.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net