Valeriu Iftimie: «Mă îmbolnăvesc dacă ne scot ăştia»

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii moldoveni trebuie să obţină calificarea în GeorgiaFoto: Mediafax
Fotbaliştii moldoveni trebuie să obţină calificarea în GeorgiaFoto: Mediafax

Botoşaniul pornea favorită în disputa cu Ţhinvali, dar lucrurile pe teren n-au fost deloc aşa evidente. S-a terminat 1-1, iar returul de peste o săptămână e decisiv pentru accederea în turul secund al Ligii Europa. Finanţatorul Valeriu Iftime crede că o eliminare prematură îi va provoca probleme de sănătate.

Elevii lui Leo Grozavu au dominat jocul, au condus din minutul 21 prin Ivanovici, dar rivalii au egalat prin Katşarava, în minutul 46. Tabela nu s-a mai modificat până la final şi gazdele erau un car de nervi. “Am avut şi puţin ghinion. Ei au marcat la singura ocazie avută. Au dat un gol norocos şi după au tras de timp, s-au trântit pe jos, au început ţigăneala”, a spus conducătorul celor de la Botoşani, Iftime. Apoi, a continuat: “Acum pornim cu şansa a doua, fiindcă ei au dat gol în deplasare, dar eu sunt optimist şi îmi place când suntem outsideri. Putem să revenim, să ne motivăm şi ne vom califica! Trebuie să fim câini în retur şi cred că dacă mai jucăm de zece ori cu ei îi batem de fiecare dată”.

Finanţatorul  Valeriu Iftime
Finanţatorul Valeriu Iftime

Totuşi, patronul moldovenilor le-a dat şi un avertisment jucătorilor şi staff-ului tehnic. “Mă îmbolnăvesc dacă ne scot ăştia, sper să nu ne facem de râs şi să ne elimine georgienii”, a încheiat acesta dând de înţeles că bonusurile pentru echipă vor dispărea pentru mult timp.

“Am avut un joc de aşteptare şi am reuşit să marcăm. Am scos un egal norocos şi sunt conştient că va fi foarte greu pentru noi acasă. Oricum, totul e posibil în retur şi ştiu că nimeni nu se aştepta ca noi să plecăm neînvinşi de aici”, a recunoscut antrenorul oaspeţilor, Kaha Kaşarava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net