UPDATE: Becali l-a convins pe Rădoi să revină la echipă!

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFoto: Click!
Mirel RădoiFoto: Click!

După o discuție de câteva ore cu patronul Gigi Becali, Mirel Rădoi a decis să nu mai plece. Dimineață, el a anunțat în vestiar că nu va mai continua la Steaua.

UPDATE: Gigi Becalia  reușit să ia legătura cu finul Rădoi și l-a chemat la o discuție. Au vorbit câteva ore, dar, la final, vestea bună a venit pentru jucătorii și fanii campioanei. Mirel va continua la echipă.

”E adevărat, a vrut să renunțe. A fost la echipă, dar n-a fost vehement, m-am interesant, am vorbit cu cei din staff. Era pe picior de renunțare. A venit aici, mi-a spus și mie că vrea să renunțe. L-am convins ca să continue antrenor la Steaua. Mai multe detalii nu are rost. A fost foarte greu să-l conving. El a vrut să schimbe ceva la echipă. Eu i-am spus că din punctul meu de vedere mie mi-a plăcut jocul, am dominat adversarii. I-am zis că trebuie să fie mai sever doar", a spus Becali.

După eşecul ruşinos cu Rosenborg, 0-3 în manşa tur a play-off-ului Ligii Europa, Mirel Rădoi a decis să renunţe la postul de antrenor principal al roş-albaştrilor.

Rădoi s-a întâlnit astăzi cu jucătorii Stelei şi a făcut anunţul demisiei în vestiar.

Mirel Rădoi a fost numit oficial ca antrenor al Stelei pe 9 iunie şi a ratat toate obiectivele echipei în această vară. Cu Rădoi antrenor, Steaua a pierdut Supercupa României, a fost eliminată din drumul spre grupele Ligii Campionilor şi a compromis calificarea în grupele Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net