Un super-atacant s-a întors în Liga I!

Ultima actualizare:

    Wesley, cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri în 113 partide (foto CSMS Iaşi)
Wesley, cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri în 113 partide (foto CSMS Iaşi)

Brazilianul Wesley Lopes a semnat azi un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu cei de la CSMS Iaşi.

"Wesley a semnat contractul, este jucătorul nostru. A semnat pe un an, cu opţiune din partea clubului de a prelungi înţelegerea în vara viitoare, pentru încă un sezon. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult şi ne bucurăm că a ajuns la Iaşi. Contractul său este confidenţial, dar vă asigur că nu este nimic ieşit din comun, va avea un contract la fel ca şi ceilalţi jucători. El a venit la Iaşi cu inima, pentru a face performanţă, iar acest lucru contează foarte mult. Veţi vedea că Iaşiul va face o figură frumoasă în acest sezon. Este normal ca pretenţiile suporterilor să crească după acest transfer”, a declarat preşedintele executiv al echipei moldave, Florin Prunea.

În vârstă de 33 de ani, Wesley revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a evoluat la FC Vaslui. De la plecarea din România, el a mai jucat la Al Hilal (Arabia Saudită), iar de la începutul anului 2014 la formaţia Millonarios (Columbia).

În cariera sa, atacantul brazilian a mai fost legitimat la formaţiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira şi Leixoes.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net