Un şoarece i-a deranjat pe "diavolii" de la Manchester United

Ultima actualizare:

    Acesta este şoarecele  care i-a băgat în  sperieţi pe fotbalişti
Acesta este şoarecele care i-a băgat în sperieţi pe fotbalişti

Fanii “diavolilor” de la United n-au avut nici un motiv de bucurie la finalul săptămânii. Pe Old Trafford, singurele zâmbete au fost aduse de o rozătoare care a testat iarba celebrului stadion din Manchester.

La cum se prezintă în acest sezon echipa antrenată de Louis Van Gaal, Mickey Mouse ar fi un transfer reuşit pentru Manchester United. Sâmbătă, la 0-1 pe teren propriu cu formaţia lui Florin Gardoş, Southampton, suporterii gazdelor au făcut haz de necaz. Astfel, în repriza a doua, în timp ce îşi fluierau favoriţii (United e la al 11-lea meci consecutiv fără gol marcat în prima repriză!), spectatorii s-au amuzat teribil în momentul în care un şoricel s-a infiltrat pe gazon alături de Wayne Rooney şi de celelalte staruri de zeci de milioane de euro de la Manchester United. Se pare că micuţul mamifer e pasionat de fotbal, de vreme ce nu s-a mulţumit cu o singură prezenţă, el intrând de două ori în spaţiul de joc.

Alte «ciudăţenii» iubitoare de sport

Jderul

În urmă cu trei ani, meciul Thun – Zürich (0-4) din Elveţia a fost întrerupt în două rânduri de un jder insistent şi destul de violent. Astfel, cel mai mult a avut de suferit fundaşul oaspeţilor, Benito, muşcat de deget atunci când a încercat să scoată arătarea din teren.

Porcii

Deşi pare greu de crezut, chiar şi porcii pot ajunge în locurile de desfăşurare ale competiţiilor sportive. Un astfel de eveniment s-a petrecut la un meci de cricket desfăşurat în Anglia, la Cheshire, întâlnirea fiind întreruptă de vizita neanunţată a doi porci mistreţi.

Cangurul

În Ţara Cangurilor (Australia), te poţi întâlni peste tot cu simpaticele animale. Un astfel de exemplar şi-a permis să sară pe pista unde avea loc o cursă de maşini. Din fericire, cangurul a scăpat nevătămat, deşi a ţopăit printre bolizii care rulau cu viteze ameţitoare.

Bufniţa

Partida Finlanda – Belgia din preliminariile Euro 2008 i-a atras atenţia unei bufniţe. După ce a survolat terenul în căutarea unui loc ideal, zburătoarea s-a aşezat tacticoasă pe bara transversală a porţii finlandezilor. Organizatorii au încercat timp de 10 minute s-o convingă pe bufniţă să plece în treaba ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net