Un „moş” de 46 de ani pe lista lui Becali?

Ultima actualizare:

    Joseph Minala
Joseph Minala

FCSB e interesată de un mijlocaş camerunez de 21 de ani acuzat că şi-ar fi ascuns vârsta reală. Despre Joseph Minala s-a spus că e mai bătrân cu 25 de ani decât vârsta din buletin.

În căutarea unui fundaş central, oficialii FCSB s-au împiedicat pe parcurs de CV-ul unui mijlocaş camerunez care a evoluat ultima dată la Salernitana, în Serie B. Presa italiană susţine că vicecampioana României s-a înscris alături de alte câteva echipe din Cizmă (Spal, Frosinone şi Parma) în cursa pentru achiziţionarea lui Joseph Minala.

Aflat în proprietatea celor de la Lazio Roma, acolo unde a ajuns în 2013, camerunezul a jucat doar trei meciuri pentru echipa din capitala Italiei, fiind apoi împrumutat pe la alte cluburi. Mult mai interesantă este povestea ţesută în jurul vârstei reale pe care o are Minala. Mai exact, un ziar din Senegal a publicat în 2014 un interviu halucinant cu jucătorul dorit de FCSB. „În realitate nu am 17 ani. Am semnat imediat contractul cu Lazio pentru a trimite bani familiei mele, rămase în Camerun. Voi sărbători 42 de ani în luna august, sper ca cei de la Lazio să mă păstreze”, ar fi spus Minala. Ulterior, fotbalistul a negat vehement veridicitatea interviului, însă un sâmbure de adevăr tot trebuie să existe.

Cel mai cunoscut caz de fotbalist care şi-ar fi ascuns data naşterii este conaţionalul lui Minala, celebrul Roger Milla (acum în vârstă de 66 de ani), cel care a dat două goluri în poarta României în 1990, la Mondialul din Italia. Milla a fost acuzat că e cu câţiva ani mai în vârstă, infinit mai puţin decât presupusa minciună a lui Joseph Minala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net