Un meci de 40.000.000 €

Ultima actualizare:

    Denis Alibec este considerat  cel mai valoros jucător al  formaţiei FCSB. Dacă echipa  se califică în grupele Ligii  Campionilor, Gigi Becali  e decis să îl vândă pe  o sumă record pentru  fotbalul românescFOTO: Sportpictures.eu
Denis Alibec este considerat cel mai valoros jucător al formaţiei FCSB. Dacă echipa se califică în grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali e decis să îl vândă pe o sumă record pentru fotbalul românescFOTO: Sportpictures.eu

Returul cu portughezii a fost prezentat în România ca meciului secolului, mileniului şi poate cel mai important de când se dă cu piciorul în „băşica” de fotbal! De fapt, nu e chiar aşa, totul reducându-se cinic la o singură întrebare: câţi bani va scoate Gigi Becali din el? Deocamdată are asiguraţi 10 milioane de euro, dar dacă îl ajută Dumnezeu poate ajunge şi la 40!

Roş-albaştrii sunt siguri de grupele Ligii Europa, dar acel 0-0 de pe Alvalade obligă la speranţă! Ea există în vestiarul lui Nicolae Dică, dar cel mai mult crede tot habotnicul patron al FCSB-ului. Are şi motive, el având cel mai mult de câştigat de pe urma unui eventual succes. Şi nu cu aproximaţii, ci în sume exacte, aşa cum îi stă bine unui om de afaceri. Practic, calculele sunt simple! Pe lângă cele 20 de milioane de euro care ar urma să vină de la UEFA pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, Denis Alibec ar fi „eliberat” şi el din funcţie pentru aceeaşi sumă. Interes din partea cluburilor tari din Europa există, englezii de la Watford şi portughezii de la FC Porto, fosta campioană a Europei, urmând să aibă reprezentanţi pe Arena Naţională special pentru a-l urmări pe atacantul român. 

Latifundiarul din Pipera nu se mai ascunde şi recunoaşte că totul e o afacere, profitul depinzând doar de conjunctură şi de grupele pe care le va juca FCSB din septembrie. „În fotbal se câştigă din performanţă, nu din vânzarea de jucători. I-am luat pe Coman, Nedelcu şi Benzar, dar nu mă interesează neapărat să vând. Eu dacă mă duc în Champions League, nu mă uit la 7, 8 sau 9 milioane de euro. Dacă ne calificăm în Ligă, îl dau pe Alibec pe 20 de milioane de euro. Dacă nu, merg în Europa League şi cer 10 milioane. Îl vrei pe Alibec? Foarte bine, dă-mi 10 milioane. Eu aşa ştiu să negociez şi până acum mi-a ieşit”, a recunoscut Becali înaintea meciului cu Sporting. 

Pentru varianta plină a paharului are însă nevoie de o victorie, iar Nicolae Dică, omul angajat s-o obţină, ştie că va fi foarte greu. „Am văzut victoria lor cu 5-0 contra celor de la Guimaraes şi am fost atenţi la toate detaliile. Ştim totul despre Sporting. Va fi mai dificil decât în tur pentru că portughezii vor fi mult mai concentraţi. Vreau să fim bine organizaţi defensiv şi să dăm gol sau goluri. Sporting e puternică, mai ales de la mijloc în sus. Totul e însă în mâinile noastre”, a spus tehnicianul vicecampioanei. 

Budescu, în pericol şi pentru retur


    Budescu a revenit  pe teren sâmbătă
Budescu a revenit pe teren sâmbătă

Nicolae Dică spera să-l aibă pentru partida din această seară şi pe Constantin Budescu, accidentat în turul cu Viktoria Plzen, disputat la finalul lunii trecute pe Arena Naţională. Mijlocaşul a tras tare la sală, dar nu e încă gata de efort maxim. Asta a aflat ieri şi tehnicianul românilor, care nu va şti până în ultimul moment dacă se poate baza pe jucător, sau nu. „Budescu mi-a zis că e bine, dar nu e 100% recuperat. Voi şti doar la ora meciului dacă va putea juca”, a spus Dică la conferința de presă din preziua meciului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net