Un coleg i-a fracturat coastele

Ultima actualizare:

    Acesta este  momentul ciocnirii  dintre Pepe şi Kroos,  care a dus la  accidentarea  primuluiFoto: Guliver/ GettyImages
Acesta este momentul ciocnirii dintre Pepe şi Kroos, care a dus la accidentarea primuluiFoto: Guliver/ GettyImages

Cunoscut ca un fotbalist extrem de aspru cu adversarii, portughezul Pepe trece acum prin momente cumplite şi riscă să rateze tot restul sezonului. Derby-ul oraşului Madrid, Real – Atletico (1-1), nu l-a avut în prim-plan pe Ronaldo, nici pe Griezmann. Eroul meciului a fost celălalt lusitan din lotul „galacticilor”, fundaşul Pepe.

Acesta a marcat golul cu care Real a deschis scorul, iar apoi a fost protagonistul unei faze care se vede rar pe un teren de fotbal. Urmărind un adversar, Pepe s-a ciocnit ca de un zid de coechipierul Toni Kroos, care avea şi el acelaşi scop, de a-l împiedica pe belgianul Carrasco de la Atletico. Coliziunea dintre Pepe şi Kroos a fost atât de violentă încât portughezul n-a mai putut continua partida.

După meci, verdictul medicilor n-a fost deloc îmbucurător, lui Pepe descoperindu-i-se două coaste rupte. Astfel, putem spune că neamţul Kroos a devenit „naşul” lui Pepe, acesta din urmă fiind recunoscut pentru duritatea ieşită din comun cu care îşi apără şansele pe teren. Din câte se pare, Pepe va rata cu siguranţă atât „dubla” cu Bayern din sferturile Ligii Campionilor, cât şi marele derby cu Barcelona de peste două săptămâni. Pentru antrenorul Zidane e o lovitură destul de neplăcută, ţinând cont că un alt fundaş de bază al Realului, francezul Varane, e şi el indisponibil.

S-a legat la şireturi şi a văzut «galben»


    Neymar a luat stupid un galben
Neymar a luat stupid un galben

FC Barcelona n-a profitat de egalul celor de la Real Madrid, catalanii fiind învinşi sâmbătă seara cu 2-0 la Malaga. A fost o partidă în care Messi şi compania au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Neymar pentru două „galbene”. Primul avertisment primit de starul sud-american a fost însă unul comic. Astfel, Neymar a fost sancţionat pentru că a întârziat executarea unei lovituri libere, preferând să se lege la şireturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net