Un atacant cu Liga Campionilor în palmares va juca la Astra Giurgiu!

Ultima actualizare:

    Le Tallec, în tricoul lui Liverpool
Le Tallec, în tricoul lui Liverpool

După ce s-a despărţit de majoritatea jucătorilor importanţi din lot, Astra a dat lovitura cu aducerea unui fotbalist care a jucat la Liverpool, echipă cu care a cucerit Liga Campionilor în sezonul 2004-2005.

"Clubul nostru l-a transferat pe atacantul francez Anthony Le Tallec, un nume important în fotbalul european - fost internaţional de tineret francez şi jucător al echipei engleze Liverpool! Acesta a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul şi se va alătura lotului pregătit de Edward Iordănescu. Bun venit, Anthony Le Tallec, şi la cât mai multe reuşite în tricoul echipei noastre!", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Astrei.

În vârstă de 32 de ani, Le Tallec şi-a început cariera de seniori la Liverpool, în 2001 şi a făcut parte din lotul cu cae "cormoranii" au câştigat Liga Campionilor în 2005. Le Tallec n-a evoluat în finala de la Istanbul cu AC Milan, dar s-a aflat pe teren în sfertul de finală cu Juventus.

Ulterior, noul atacant al Astrei a avut o evoluţie descendentă, ultimul club la care a jucat fiind Atromitos din Grecia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net