Ultimul meci acasă pentru Gâlcă?

Ultima actualizare:

    Antrenorul stelist poate disputa diseară pe Arena Naţională,  contra celor de la Botoşani, partida de despărţireFoto: Mediafax
Antrenorul stelist poate disputa diseară pe Arena Naţională, contra celor de la Botoşani, partida de despărţireFoto: Mediafax

Costel Gâlcă nu a primit nicio propunere de prelungire a contractului scadent în vară şi e ca şi plecat de la roş-albaştrii. Aproape sigur duelul cu moldovenii, din această seară (ora 21.00), va fi ultimul pentru el pe banca tehnică într-un meci considerat pe teren propriu.

Ceea ce au susţinut fostele glorii ale trupei din Ghencea şi voalat oficialii clubului a fost confirmat de către Mircea Sandu, acesta fiind impresarul antrenorului. „Nu mai continuă la Steaua fiindcă nu mai există interes din nicio parte. Nu i s-a propus nimic până acum, asta e decizia patronului”, a spus fostul preşedinte FRF. Apoi, a continuat: „Poate de mâine să primească vreo propunere, dar depinde de rezultate. El nu are alte oferte, dar dacă ia titlul sigur va avea. Măcar să câştige el toate trofeele şi să rămână în istoria clubului. Noi îl vom ajuta, indiferent de numele clubului interesat şi încercăm să-i găsim ceva în ţările arabe”.Hotărârea în privinţa viitorului lui Gâlcă pe banca formaţiei din Ghencea stă la Gigi Becali. Acesta vrea să continue colaborarea cu actualul antrenor doar dacă obţine laurii de campion, dar şi aşa şansele sunt reduse. Pe post pot fi instalaţi Cosmin Olăroiu şi secund Mirel Rădoi. Dacă negocierile cu ei nu ajung la un punct comun, atunci va reveni Reghecampf. Oricum, Gâlcă e împăcat cu gândul că va fi înlocuit.

Ce a făcut Costel Gâlcă la Steaua

Antrenorul de 43 de ani i-a preluat pe roş-albaştrii la data de 2 iunie 2014 şi a reuşit să obţină Cupa Ligii, primul său trofeu ca tehnician. A calificat echipa şi în finala Cupei României, iar în lupta pentru titlu e la un punct distanţă faţă de liderul ASA. Totodată, roş-albaştrii au cel mai bun atac din campionat, 57 de goluri marcate, şi a doua cea mai bună apărare, învinsă de doar 23 de ori, campioană la acest capitol fiind tocmai rivala din Târgu Mureş, 20 de goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net