Ultima şansă pentru Stelea

Ultima actualizare:

    Stelea nu a reuşit să  câştige nici un meci  în acest campionat Foto: Răzvan Păsărică
Stelea nu a reuşit să câştige nici un meci în acest campionat Foto: Răzvan Păsărică

Viitorul lui Gică Hagi are doar un punct după primele două etape ale Ligii 1. Clasamentul nu-l îngrijorează atât de mult pe „Rege”, dar jocul echipei nu-l mulţumeşte deloc. Hagi a avut o discuţie aprinsă cu antrenorul Bogdan Stelea, căruia i-a pus în vedere că nu mai rămâne la club dacă nu bate azi, la Craiova, pe nou-promovata CSU.

Bogdan Stelea are parte de o vară fierbiente. Şi nu vorbim de temperatura de afară, ci de intensitatea evenimentele din viaţa lui. Pe plan personal a trecut printr-un divorţ, separându-se oficial de Mirela, cea care i-a fost soţie din 2008. Nici profesional nu are linişte. ”Arnold” a renunţat în iunie la naţionala de tineret a României, şi, imediat, a fost instalat principal la Viitorul, echipa fostului său coechipier din ”Generația de  Aur”, Gică Hagi. Stelea a traversat cu bine de perioada de pregătire, a reuşit să-şi completeze staff-ul, l-a avut aliat şi pe Narcis Răducan, cel care a încercat să fie un mediator între banca tehnică şi patronul Gică Hagi. Lucrurile au început să se precipite însă din prima etapă.

Gică Hagi
Gică Hagi

”Regele” şi-a arătat nemulţumirea faţă de modul în care a jucat echipa în egalul 0-0 de la Iaşi şi nu s-a sfiit să-l critice pe Stelea de faţă cu jucătorii săi! A fost primul moment al rupturii dintre cei doi, altfel, buni prieteni. A urmat o şedinţă de pregătire la care a participat şi patronul şi la care indicaţiile lui Stelea s-au auzit mai puţin decât cele ale lui Hagi. Episodul doi al confilictului. Scandalul escaladase deja şi a fost suficientă înfrângerea cu Rapid, din etapa a doua, pentru ca finanţatorul să se dezlănţuie la adresa antrenorului. Din nou, în prezenţa fotbaliştilor. De această dată, nici Stelea nu a rezistat şi i-a răspuns tăios lui Hagi, conflictul din vestiar terminându-se după intervenţia lui Narcis Răducan, director general al clubului până după meciul cu giuleştenii. ”Gata, plec!”, le-a zis, la final, Narcis. Răspunsul lui Hagi a fost la fel de tranşant: ”Dacă nu bate la Craiova, pleacă şi Stelea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net