Uite în ce lux vor sta "tricolorii" dacă ajung la Euro!

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu e neînvins la cârma naţionalei în noul mandat
Anghel Iordănescu e neînvins la cârma naţionalei în noul mandat

România merge extrem de bine în preliminariile Campionatului European din Franţa, din 2016. “Tricolorii” sunt liderii grupei F, cu 13 puncte din cinci jocuri, fără a avea o înfrângerere. Tocmai pentru că, cel puţin teoretic, sunt şanse infime să ratăm turneul final, selecţionerul Anghel Iordănescu a ales deja locul unde va fi cazată prima reprezentativă în vara viitoare.

Suntem din ce în ce mai aproape de un turneu final, lucru aşteptat de microbiştii români din 2008, atunci când ”tricolorii” au fost ultima dată la o astfel de competiţie, Europeanul din Austria şi Elveţia. 

Hotelul are mai multe piscine exterioare
Hotelul are mai multe piscine exterioare

Fotbaliştii lui Anghel Iordănescu au un parcurs fără înfrângere în preliminarii, iar acest lucru i-a determinat pe federalii să se gândească deja la turneul final şi să acţioneze. Aşa se face că selecţionerul împreună cu staff-ul său au ales deja baza unde ”tricolorii” vor fi cantonaţi pe perioada competiţiei.

Barul este aprovizionat cu băuturi fine
Barul este aprovizionat cu băuturi fine

Dintre cele 68 de hoteluri pe care UEFA le-a desemnat să fie locaţii oficiale pentru Euro, “Generalul” a ales ca prima variant un stabiliment de patriu stele din central ţării, din Orleans. Astfel , dacă ajung la European, fotbaliştii primei reprezentative vor fi cazaţi la hotelul “Les Portes de Sologne Golf&Spa”, care oferă facilităţi de lux.

Zona de spa e foarte căutată  de turişti
Zona de spa e foarte căutată de turişti

Ca teren de antrenament, “tricolorii„ vor avea la dispoziţie Stade de la Source, o arenă de aproape 4000 de locuri. Federalii s-au gândit şi la variante de rezervă, preferând localităţile Aix-les-Bains, la 105 kilometri de Lyon, şi Chambery, tot în aceeaşi zonă.

În Elveţia au stat la un complex cu băi termale

”Tricolorii” au beneficiat de condiţii de cinci stele şi la turneul final din 2008, din Austria şi Elveţia. Selecţionerul Victor Piţurcă i-a dus atunci pe jucători la 70 km de Zurich, în Abtwill, la hotelul Santispark.

18 sport dum iordanescu jpeg

Acolo, Chivu şi coechipierii au locuit două săptămâni şi au avut parte de camere spaţioase şi un centru de refacere şi recuperare bazat pe băi termale. Nu au dus lipsă nici de zone de distracţie,pentru că au avut la dispoziţie spaţii pentru tenis de masă, biliard, bowling, darts şi chiar un teren de golf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net