A uitat să mai marcheze!

Ultima actualizare:

    Florin Andone este  convocat în continuare la  naţională, deşi nu a mai  înscris din luna maiFoto: Gettyimages
Florin Andone este convocat în continuare la naţională, deşi nu a mai înscris din luna maiFoto: Gettyimages

Florin Andone a făcut în această vară pasul cel mare spre Primera Division, plecând de la Cordoba la Deportivo La Coruna. Atacantul de 23 de ani a jucat în toate cele patru etape scurse din campionatul spaniol, însă nu a reuşit să marcheze.

De altfel, românul nu a mai punctat într-un joc oficial de la data de 29 mai, atunci când Cordoba s-a impus în faţa celor de la Mallorca. Pentru a doua etapă consecutivă, Florin Andone a fost integralist la Deportivo. Luni seară, echipa românului a terminat la egalitate, 0-0, cu Alaves, un meci în care Florin a ratat trei mari ocazii.

”Sunt un pic nervos pentru că încerc în fiecare meci să dau gol. Trebuie să insist, trebuie să muncesc din greu şi trebuie să-mi aştept momentul. Sper să vină şi golurile curând pentru că mă gândesc, sunt atacant şi toată lumea îmi cere goluri, aşa că sper să nu dezamăgesc”, a spus după meci atacantul.

Andone aşteaptă partida de mâine, cu Leganes, de pe teren propriu, în speranţa că va reuşi să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Internaţionalul român traversează o perioadă mai puţin fastă din punct de vedere al reuşitelor, având ultimul gol marcat într-un meci oficial în luna mai, când juca la Cordoba. De atunci a mai bifat meciurile naţionalei la Euro, jocul din preliminariile Mondialului din 2018, cu Muntenegru şi partidele din La Liga, toate fără gol pentru el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net