Ucrainenii castrează maidanezii înaintea Campionatului european de fotbal

Ultima actualizare:

În urma protestelor venite din întreaga Europa şi după lungi negocieri, ministrul ucrainean al mediului, Mikola Zlocevski, a semnat un protocol cu Helmut Dungler, preşedintelşe fondator al Vier Pfoten. În urma înţelegerii, în mai multe oraşe din Ucraina se va negocia interzicerea oficială a uciderii câinilor şi va urma o campanie de sterilizare.

Fundaţia va acţiona cu ambulanţe mobile pentru a steriliza şi vaccina câinii fără stăpân. Animalele vor fi returnate în zonele din care au fost luate.

Alături de Vier Pfoten, ministrul Mediului, Mikola Zlocevski, se va intâlni cu primarii celor patru oraşe pentru a negocia încetarea acţiunilor de ucidere a câinilor comunitari.

Oraşul Lvov a adoptat deja această interdicţie. Vier Pfoten consideră că această interdicţie ar trebui adoptată în toate oraşele ucrainene, deoarece metodele barbare de exterminare nu rezolvă problema câinilor fără stăpân.

În decembrie 2011, guvernul Ucrainei a cedat presiunilor venite din partea cetăţenilor şi a organizaţiilor pentru protecţia animalelor, făcând un apel public de încetare a acţiunilor de exterminare. Cu toate acestea, în multe oraşe ucrainene, câinii sunt prinşi şi omorâţi, iar pentru aceasta sunt folosite fonduri publice. (Dă-ne like! Urmăreşte Click pe Facebook!)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net