Turcu, despre Becali: “Steaua lui e la capătul capătului de linie”

Ultima actualizare:

    Vasile TurcuFoto Click!
Vasile TurcuFoto Click!

Gigi Becali i-a atacat pe Nicolae Badea şi Vasile Turcu la finalul derby-ului, considerând că aceştia îl sabotează pe actualul acţionar dinamovist Ionuţ Negoiţă.

"Nu-i mai băgați strâmbe lui Negoiță. Lăsați omul în pace, dacă nu sunteţi capabili de nimic. Numai de vrăjeală, bla, bla, bla. Sunt prieteni cu ei (Nicolae Badea şi Vasile Turcu, n.r.), dar nu sunt oameni, sunt diavoli. Ce mai vreți de la el? L-aţi băgat în rahat cât casa, ce mai vreţi?", a spus Gigi Becali.

Replica a venit în scurt timp. "Un club care avea şase milioane de suporteri a ajuns FC Maidan. Gigi o să rămână prietenul meu, dar începe el să se bage... Becali a vândut tot ce a fost mai bun. Ce investiție a făcut el? Tra-la-la, tra-la-la, tra-la-la. Mai vindeam şi noi la Dinamo, înainte, dar luam campionate. El a vândut şi n-a mai luat nimic.

Pentru Steaua lui Becali acest moment este capătul capătului de linie, nu doar cap de linie. La Steaua e nevoie de o schimbare radicală, începând de la domnul Becali şi până la tot. Altă echipă, alți oameni, alt investitor. Rădoi, săracu’, n-are nicio şansă. Mi-e milă de el. Nu trebuia adus. Îmi pare rău de el ca a intrat și s-a compromis", a spus Vasile Turcu pentru prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net