Țucudean ţine campionatul în viaţă

Ultima actualizare:

    George Ţucudean a  renăscut la ViitorulFotografii: Sportpictures.eu
George Ţucudean a renăscut la ViitorulFotografii: Sportpictures.eu

Ţucudean a sosit sub formă de împrumut de la Charlton la FCSB şi a obţinut tripla campionat – Cupa – Cupa Ligii. Totuşi Gigi Becali a făcut totul pentru a scăpa de un jucător ce-l costa 20.000 de euro lunar, însă acum regretă, fiindcă acesta “i-a furat” două puncte în partida de pe Arena Naţională, ceea ce l-ar putea costa şi titlul.

“Finala” campionatului, aşa cum a fost numită întâlnirea dintre FCSB şi Viitorul, s-a încheiat la egalitate. Elevii lui Reghecampf au dominat permanent şi au deschis scorul prin Pintilii, dar oamenii lui Hagi au ştiut să profite de o ocazie unică şi Ţucudean a egalat aproape de final. Jocul s-a încheiat 1-1 şi lupta la titlu se menţine strânsă. FCSB e fruntaşă (38 de puncte), iar Viitorul e pe locul secund (35), însă rocada e posibilă etapa aceasta, ţinând cont că roş-albaştrii au derby-ul cu Dinamo, iar jucătorii “Regelui” întâlnesc codaşa Astra. “Am o mare satisfacţie atunci când marchez pentru echipa mea, nu contează împotriva cui înscriu. Era normal ca meciul să fie unul cu încărcătură foarte mare, fiecare se bate pentru puncte, dar campionatul se joacă. Sper ca FCSB să se încurce cu Dinamo şi noi să trecem pe primul loc. Finalul partidei a fost mai greu, nu prea am mai jucat, însă aşa se face, se ţine de rezultat”, a spus Ţucudean. Iar, atacantul a rememorat şi perioada petrecută la roş-albaştrii. “Trofeele rămân, medaliile le am acolo, acasă. Steaua e foarte puternică, are buget mare, îşi permite să cumpere ce e mai bun de pe piaţă”, a spus el “înţepându-l” pe Gigi Becali. 

Omul de afaceri nu a vrut să-i mai plătească 20.000 de euro lunar, cota ce revenea Stelei din contractul jucătorului împrumutat de la englezii de la Charlton, şi i-a propus diminuarea contractului. Atacantul a refuzat şi după şapte luni s-a întors în Anglia, şefii din Ghencea spunând că oricum voiau să scape de unul care a dat doar cinci goluri în 21 de partide. Recent, şi antrenorul Reghecampf a ţinut să-l ironizeze: “Noul transfer al celor de la Viitorul, Ţucudean, când era la Steaua avea tricou de 30 de kilograme. Atât a cântărit pentru el”. Iar, “răspunsul” a venit exact pe teren, golul său putând decide soarta campionatului, în ciuda declaraţiilor optimiste ale lui Becali: “Suntem campioni, mă, noi! Nu mai avem treabă, suntem la cinci puncte de Dinamo şi la trei de Viitorul, o echipă oricum obosită, care nu mai poate câştiga”.

Este milionar în euro 

simeon stalpnicul png

George Ţucudean practică fotbalul de plăcere, el provenind dintr-o familie foarte bogată din Arad. Tatăl jucătorului, Marius Ţucudean, şi bunicul său, Gheorghe Cosma, au dezvoltat un brand puternic în industria mobilei. Pe lângă multele proprietăţi, familia atacantului de 26 de ani are şi un centru comercial care a ars acum două luni, dar care va fi refăcut cu o investiţie majoră, însă banii nu sunt o problemă pentru unii care au o avere de 80 de milioane de euro. Obişnuit cu obiectele scumpe, George a impresionat la orice club prin colecţia sa auto, el având maşini de peste 600.000 de euro, printre care Ferrari 458, Porsche Panamera, Audi R8, BMW X 6 sau Range Rover, dar şi motociclete, ca Harley Davidson.    

Hodorogea s-a accidentat la «hora bucuriei»

simeon stalpnicul png

Fundaşul de 22 de ani al Viitorului, Robert Hodorogea, şi-a lăsat echipa cu-n om mai puţin pe teren, Hagi efectuând toate schimbările până în minutul 70, după una dintre cele mai stupide accidentări văzute în acest sezon al Ligii I. El a venit prin alunecare spre grupul colegilor care sărbătoreau alături de Ţucudean reuşita din minutul 73, dar şi-a sucit glezna. Hodorogea a fost scos cu targa de pe gazon, dus la spital şi acum va sta mult timp pe tuşă. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net