''Tricolorul'' Fatai a făcut meciul vieţii!

Ultima actualizare:

    Fatai (în alb)  i-a spulberat  pe cehi
Fatai (în alb) i-a spulberat pe cehi

În aşteptarea cetăţeniei române, Kehinde Fatai a strălucit chiar sub ochii selecţionerului Victor Piţurcă. Cu cele trei goluri ale nigerianului, Astra se poate gândi deja la ultimul tur preliminar al Ligii Europa.

Naturalizarea atacantului de culoare al Astrei poate fi soluţia care să scoată naţionala României din criză. „Din partea mea sau a federaţiei nu e nici un fel de problemă, dar să se rezolve odată”, a spus zilele trecute selecţionerul Piţurcă.

Căsătorit cu o româncă, Fatai a depus deja actele pentru obţinerea cetăţeniei, proces care se poate încheia la timp pentru ca africanul să poată juca în meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016, programat la începutul lunii septembrie la Atena.

Pentru cei care se mai îndoiau de valoarea sa, Kehinde Fatai a dat aseară o reprezentaţie de gală în meciul de debut al Astrei în actuala ediţie a Ligii Europa.

Partida giurgiuvenilor cu cehii de la Slovan Liberec a fost decisă de inspiraţia lui Fatai, care a semnat toate cele trei reuşite cu care astralii se pot gândi deja la play-off. Nigerianul a punctat mai întâi cu o superbă execuţie individuală, după care a majorat diferenţa speculând slăbiciunile apărării adverse. În tribune, Victor Piţurcă se gândea deja la felul în care va reuşi să-l integreze pe Fatai printre tricolori.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net