Tricolorii și-au ascuţit colţii!

Ultima actualizare:
Chipciu pare  că a depăşit  eclipsa de formă
Chipciu pare că a depăşit eclipsa de formă

După trei remize fără goluri în preliminariile Euro 2016, avem motive să sperăm că naţionala României va sparge gheaţa şi va reuşi să marcheze joi seară (8 octombrie), contra Finlandei.

Pentru a scăpa definitiv de emoţiile calificării la Europeanul de anul viitor, tricolorii au nevoie de goluri în “dubla” din această săptămână cu Finlanda (joi, 8 octombrie) şi Insulele Feroe (duminică, 10 octombrie). Împotriva unor adversari modeşti, selecţionerul Iordănescu e nevoit astfel să gândească o tactică ofensivă şi nu una de aşteptare, aşa cum s-a întâmplat la precedentele meciuri.

Din fericire, “Tata Puiu” are de unde să aleagă în compartimentul de atac. Aceasta pentru că toţi cei trei atacanţi chemaţi la lot din străinătate au strălucit la finalul săptămânii trecute. Principala armă a României rămâne în continuare Claudiu Keşeru, care marchează cu regularitate în Bulgaria. Sâmbătă (3 octombrie), vârful lui Ludogoreţ a înscris cu o execuţie spectaculoasă în egalul cu Cerno More (1-1), demonstrând că e în formă maximă.

Partida cu Finlanda va avea loc joi seara

Chiar dacă nu au punctat pe tabelă, Bogdan Stancu şi Florin Andone se află pe o pantă ascendentă. Revenit după o accidentare, “Motanul” Stancu şi-a recâştigat locul de titular la Genclerbirligi, iar în ultima etapă, la 2-0 cu Kayserispor, românul a avut o prestaţie solidă, încununată cu o pasă de gol. În schimb, în liga a doua spaniolă, Andone a fost cel mai bun jucător al Cordobei, care a câştigat cu 1-0 dintr-o lovitură de la 11 metri scoasă de atacantul nostru.

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Şi-a revenit Chipciu?


    Chipciu pare  că a depăşit  eclipsa de formă FOTO: Sportpictures.eu
Chipciu pare că a depăşit eclipsa de formă FOTO: Sportpictures.eu

În ultimele trei etape ale Ligii I, Alex Chipciu şi-a făcut loc pe lista marcatorilor Stelei. Deşi adversarele întâlnite de roş-albaştrii au fost codaşele Chiajna, Voluntari şi Iaşi, Chipciu avea nevoie de aceste goluri pentru a depăşi pasa proastă din care părea că nu mai are cum să iasă. În condiţiile în care Alexandru Maxim are evoluţii modeste la Stuttgart şi nu reprezintă o certitudine în acest moment, Chipciu poate emite chiar pretenţii la titularizare în confruntarea de joi cu Finlanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net