"Tricolorii" mici au jucat ca o echipă mare

Ultima actualizare:

    Cristi Manea este  unul dintre cei mai  promiţători tineri  fotbalişti românifoto: Mediafax
Cristi Manea este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti românifoto: Mediafax

Naţionala României sub 21 de ani a dovedit în meciul cu Muntenegru că şi noi putem reveni miraculos după ce suntem conduşi.

Tricolorii mici au deschis scorul prin Boldor, de la Pescara, dar tripla lui Djoredjevici a dus scorul la 3-1 pentru muntenegreni. După pauză, românii au făcut însă spectacol şi au înscris de trei ori prin Puşcaş, Bumba şi Florin Tănase. Scorul final a fost astfel de 4-3 pentru băieţii lui Viorel Moldovan.

Sistemul de calificare la Euro 2015 e însă unul complicat şi nu prea dă şanse României înainte de partida cu Germania, care va câştiga grupa şi va merge sigur la turneul final. Din cauza punctelor pierdute prosteşte în startul campaniei, România stă prost şi în clasamentul locurilor 2, de unde se califică primele patru echipe.

”Am demonstrat că avem caracter, forţă mentală şi putem să întoarcem un rezultat care pentru unii părea imposibil. La pauză le-am spus că vom reuşi să egalăm şi chiar să câştigăm. Nu ştiu de când nu s-a văzut o asmenea întoarcere de scor la nivel internaţional”, a spus selecţionerul Moldovan, apoi a  precizat: ”Eu cred în miracole produse de noi. Nu cred că cineva din cer ne va califica la baraj sau la Campionatul European”.

Calificarea e departe

Şansele României de a prinde barajul pentru Euro depind exclusiv de o victorie marţi, în deplasare, cu Germania. Ieri, nemţii au jucat acasă cu Irlanda (meci terminat după închiderea ediţiei), o victorie fiindu-le suficientă pentru a câştiga grupa. În acest caz, România se mai poate califica doar printr-un joc favorabil al rezultatelor din celelalte grupe (în play-off merg şi patru dintre cele 10 ocupante ale locurilor secunde).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net