Trei probleme de rezolvat într-o zi pentru Rădoi, înainte de Rosenborg

Ultima actualizare:

    Steaua joacă mâine seară turul cu Rosenborg, din play off-ul Ligii  Europa, dar roş-albaştrii atacă grupele cu mari probleme interne Foto: David Muntean
Steaua joacă mâine seară turul cu Rosenborg, din play off-ul Ligii Europa, dar roş-albaştrii atacă grupele cu mari probleme interne Foto: David Muntean

Forma slabă a echipei, atmosfera proastă, lipsa unor jucători de bază, iar mai nou suspendarea antrenorului, fac ca dubla cu norvegienii să fie o adevărată misiune imposibilă. În următoarele 24 de ore, roş-albaştrii trebuie să găsească răspunsul corect la următoarele întrebări, sau să capoteze.

1. Cum comunică cu banca? Rădoi trebuie să ia loc în tribună şi nu va mai putea transmite indicaţii spre teren până la cel final. Cum la fotbal e nevoie de adaptare continuă în timpul jocului, e imposibil ca tehnicianul să nu încerce să ia legătura cu banca. Se practică şi la case mai mari, doar că Steaua riscă foarte mult dacă e prinsă din nou de UEFA cu mâţa în sac. Cel mai probabil, Marius Ianuli, alias „Mache”, va fi responsabil şi de această dată cu conexiunea dintre Rădoi şi Pedrazini. Asta dacă nu o bruiază Gigi Becali, recunoscut pentru înclinaţiile sale în domeniu.

Rădoi va trebui să găsească o soluţie şi pentru a-l readuce în formă pe Chipciu, cel mai bine plătit jucător al echipei
Rădoi va trebui să găsească o soluţie şi pentru a-l readuce în formă pe Chipciu, cel mai bine plătit jucător al echipei

2. Cum betonează apărarea? Fernando Varela a fost eliminat în returul de la Belgrad şi e suspendat automat pentru meciul cu Rosenborg. Tot cu Partizan, Paul Papp ne-a arătat de ce gafe e în stare, iar steliştii tremură cu gândul că vor trebui să-l folosească din nou într-un meci decisiv. În lipsă de altceva, Papp va face pereche în centrul apărării cu Toşca şi Rădoi speră ca cei doi să se înţeleagă cât mai bine. Va fi greu, având în vedere că n-au jucat decât conjunctural în această formulă, în victoria de la Pandurii, dar nu există altă soluţie.

3. Cine îi înlocuieşte pe Breveeld şi Stanciu? Şi la mijlocul terenului sunt probleme foarte mari. Nicandro Breveeld e suspendat şi el pentru cumul de cartonae galbene, iar Nicuşor Stanciu nu e refăcut nici acum după accidentarea musculară suferită la returul cu Trencin. Astfel, Rădoi pare decis să-i folosească pe Filip în locul olandezului şi pe Hamroun în locul decarului stelist. O altă variantă ar fi miza pe atac, cu Tudorie titular lângă Tade, care nu poate fi scos din echipă în ciuda criticilor lui Gigi Becali. Asta pentru motivul evident că nu are concurenţă pe post şi pentru că Rădoi a insistat cu el în primul 11.

Hamroun e la un galben distanţă de suspendare

Jugurtha Hamroun a fost una dintre surprizele plăcute la Steaua în acest start de sezon, dar algerianul trebuie să fie foarte atent. Are deja două galbene încasate în preliminariile Ligii Campionilor şi încă unul l-ar face indisponibil pentru returul din Norvegia. Cu atâtea probleme de lot, asta ar fi o dramă în plus pentru Mirel Rădoi, care şi aşa nu ştie cum să mai alcătuiască echipa.

Becali: «Ţin la Rădoi de 10 ori mai mult decât la Steaua!»

Toată lumea suspectează că dubla cu Rosenborg e decisivă pentru Mirel Rădoi ca antrenor al Stelei, dar patronul Gigi Becali ţine să ne asigure că nu e cazul. „Îl iubesc pe Mirel Rădoi. Nu-l dau afară niciodată. Nici dacă se desfiinţează echipa nu-l dau afară. Ţin mai mult la el decât la Steaua. De fapt, de 10 ori mai mult. Rădoi nu pleacă!”, a spus Becali pentru Pro TV. Sigur, asta nu exclude o eventuală demisie forţată a tehnicianului, în caz de eşec.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net