Trei pe un loc la Steaua

Ultima actualizare:

    Denis  Alibec, Astra,  25 de aniFoto: Sportpictures.eu
Denis Alibec, Astra, 25 de aniFoto: Sportpictures.eu

Denis Alibec şi Harlem Gnohere nu mai sunt concurenţi pe un post în atacul Stelei, patronul roş-albaştrilor declarând joi seara că-i transferă pe amândoi. Nu se opreşte însă aici şi îl vrea şi pe Claudiu Keşeru, fostul jucător al vicecampioanei, ca să aibă un atac letal. Lucrurile nu sunt însă chiar aşa de simple!

Şefii Astrei Giurgiu s-au sucit şi nu-l mai lasă pe Alibec la Steaua pentru mai puţin de 2 milioane de euro sau 1,5 milioane de euro plus 10% dintr-un eventual transfer în străinătate. Răzgândirea s-a produs după apariţia unei oferte mai bune decât cea iniţială a lui Becali, de 1,5 milioane de euro, dar probabil e în zadar. Asta pentru că Alibec a semnat deja contractul, iar steliştii se pot folosi de acest lucru pentru a-l suspenda. În ceea ce-l priveşte pe Gnohere, latifundiarul din Pipera spune că vine, indiferent de situaţie, pentru că i-a promis asta francezului. Nu în ultimul rând, Claudiu Keşeru a apărut şi el pe listă, dar acesta nu e dorit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, mulţi cred pentru că nu e impresariat de soţia lui, Ana Maria Prodan. „Alibec tot la mine o să ajungă, o să vedeţi. Avem şi pe Keşeru variantă în iarnă, apărută de curând. Termină cu bulgarii şi poate revine. Dacă nu, o să iau eu 3-4 atacanţi, în frunte cu «Bizonul»  . Dacă i-am promis că îl iau, îl iau. Şi dacă iau 7 atacanţi, Bizonul e Bizon. Îl iau. Ceilalţi joacă prin străinătate şi tot la mine revin”, a spus Becali după egalul cu Villareal din Liga Europa, scor 1-1. Ultima frază complică şi mai mult lcururile. Practic, patronul Stelei insinuează că dacă vor cădea variantele Alibec şi Keşeru, pe lângă Gnohere vor mai veni câţiva atacanţi români eşuaţi prin străinătate. În aceste situaţii ar fi Ioan Hora, de la Konyaspor, Mihai Roman, de la NEC Nijmegen sau chiar Raul Rusescu, de la Osmanlispor, toţi cu puţine realizări la aceste cluburi. Luând în calcul însă varianta optimistă, cu toţi trei achiziţionaţi la iarnă, ar însemna o mulţime de probleme pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Astfel, lipsa de soluţii din prezent s-ar transforma în inflaţie. Tehnicianul ar trebui să aleagă unul singur din cei trei jucători pentru postul de vârf împins sau să schimbe sistemul şi să joace toţi odată, lucru care nu prea îi place.

Harlem  Gnohere, Dinamo,  28 de ani
Harlem Gnohere, Dinamo, 28 de ani

Claudiu  Keșeru, Ludogoreț,  29 de ani
Claudiu Keșeru, Ludogoreț, 29 de ani

Argăseală vrea 30.000 de euro pentru 3 ore

Gigi Becali râde de cei de la Astra şi spune că dacă se răzgândesc în cazul lui Alibec trebuie să achite ei o sumă de bani Stelei. „Nu ne folosim de semnătura lui Alibec, doar o să plătească deranjul lui Vali Argăseală. A stat de la 12 noaptea până la 3 dimineaţa. 30.000, 50.000 de euro, cât vrea Argăseală. Alibec poate să fie suspendat de la 24 de etape în sus. Nu vreau să fac rău oamenilor, dar trebuie să plătească deranjul lui Argăseală”, a spus patronul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net