"Trecem de ei, vin și banii"

Ultima actualizare:

    Viitorul va avea  un meci de  foc în Cipru  FOTO: Sportpictures.eu
Viitorul va avea un meci de foc în Cipru  FOTO: Sportpictures.eu

După 1-0 în manșa tur de la Ovidiu, Viitorul lui Gică Hagi este gata să dea lovitura și la Nicosia, unde un rezultat pozitiv ar însemna calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor și, indiferent de rezultatul din turul următor, prezența în grupele Ligii Europa.

Concret, dacă fotbaliștii ”Regelui” trec de ciprioți, au asigurată suma de 3,6 milioane de euro de la UEFA. Viitorul este la 90 de minute de cea mai bună performanță din istorie în cupele europene. Săptămâna trecută, în primul joc al turului trei preliminar al Ligii Campionilor, fotbaliștii lui Gică Hagi s-au impus cu 1-0 în fața celor de la Apoel Nicosia și au, cel puțin teoretic, prima șansă la calificarea în play-off-ul competiției.

Luni, delegația constănțeană a plecat în Cipru, iar ”Regele” avea ambiții mari pentru retur. ”Ne gândim doar la calificare. Vrem să ne luptăm, să trecem de ei. Când faci bine un lucru, vin și banii, jucătorii vor câștiga mult mai mult. Ne mai facem bugetul, poate avem și bani de achiziţii pe urmă?  Dacă trecem de ciprioți, facem un lucru mare. Să venim calificați, e un lucru fanstastic pentru noi și, dacă vom ieși învingători din această dublă, cred că indiferent de echipa cu care vom pica, trecem și turul următor”, a spus Gică Hagi.

Și jucătorii de la Viitorul sunt la fel de motivați. ”Mister ne-a cerut să jucăm agresiv și să încercăm să repetăm meciul de acasă, pentru că a fost foarte bun. Vrem să marcăm goluri, pentru că ei joacă foarte bine acasă și au întors de multe ori soarta calificării cu ajutorul suporterilor”, a spus și Dragoș Nedelcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net