”Trebuia să rămânem aproape!” Vezi de ce a spus asta Mircea Rednic

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul Mircea Rednic s-a arâtat foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu echipa Concordia Chiajna, câştigat cu 3-1, subliniind că partida cu Astra, din etapa a XIII-a, va fi una specială, deoarece Dinamo va juca pentru Cătălin Hîldan.

”Mă mulţumesc cele trei puncte, aveam nevoie de ele pentru că adversarele noastre au câştigat şi trebuia să rămânem aproape. Am făcut un meci bun, mai ales prima repriză, când am avut posesie bună. Terenul ne-a avantajat, băieţii s-au adaptat bine la gazon. A fost spectacol, goluri frumoase, sunt foarte mulţumit. Mai ales că am avut jucători accidentaţi şi suspendaţi în ultima perioadă. Dar nu avem ce sărbători, deja ne gândim la meciul cu Astra", a spus Rednic.

Despre meciul cu Astra, Şumudică a spus că este unul special pentru că Dinamo va juca pentru Cătălin Hîldan: "Nu e un meci între mine şi Şumudică, dacă am juca noi nu ştiu ce scor ar fi. Miza meciului cu Astra e alta, nu contează Şumudică sau Rednic: e un meci special pentru că jucăm pentru Cătălin Hîldan, un dinamovist care a murit pe teren. Sunt convins că va fi un spectacol frumos în tribune, mai ales că se joacă pe Arena Naţională".

Formaţia Dinamo a învins cu de 3-1 echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dorin Rotariu '34 şi Harlem Gnohere '40 şi '66 pentru Dinamo, respectiv Marius Pena '90+3 pentru Concordia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net