Transferul lui Chipciu, ca şi făcut! Poate debuta chiar împotriva Stelei

Ultima actualizare:

    Alex Chipciu
Alex Chipciu

După aproape cinci ani petrecuţi în curtea Stelei, Alexandru Chipciu (27 de ani) e aproape de prima sa experienţă în străinătate.

Astfel, presa belgiană susţine faptul că Steaua şi Anderlecht Bruxelles s-ar fi înţeles deja pentru transferul internaţionalului român în capitala Belgiei. Deşi preţul fixat de Gigi Becali pentru Chipciu era de minim patru milioane de euro, se pare că patronul roş-albaştrilor îl va lăsa pe mijlocaş să plece în schimbul unei sume de aproximativ trei milioane de euro.

Culmea, dacă Alex Chipciu va ajunge la Anderlecht, el ar putea juca primul meci oficial în tricoul "violeţilor" chiar împotriva Stelei, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, la finalul lunii iulie. Tragerea la sorţi a partidelor din această fază a competiţiei e programată vineri, atunci când Anderlecht va fi introdusă în urna capilor de serie, iar Steaua în cea rezervată outsiderelor.

Pe lângă Chipciu, Anderlecht a pus ochii şi pe Nicuşor Stanciu, însă discuţiile privind decarul stelist sunt abia în faza iniţială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net