Trag la titlu pe burta goală

Ultima actualizare:

    Chanturia a marcat  primul gol al celor  de la CFR Cluj,  din penaltyFoto: Mediafax
Chanturia a marcat primul gol al celor de la CFR Cluj, din penaltyFoto: Mediafax

Deşi au conturile goale şi sunt hrăniţi cu promisiuni, elevii lui Vasile Miriuţă fac ce fac şi se menţin în lupta pentru câştigarea campionatului.

Cel mai aşteptat meci al etapei din punct de vedere al clasamentului, CFR Cluj – Dinamo, a avut o desfăşurare dramatică, gazdele reuşind să revină de la 0-1 şi să ia toate cele trei puncte cu un gol marcat pe final de portughezul Guima. Rezultatul e cu atât mai surprinzător cu cât jucătorii CFR-ului joacă în continuare cu salariile neplătite de aproximativ cinci luni. „Pentru noi e foarte greu fără bani. Trebuie să ne automotivăm.

Ameninţă poziţia de lider a Stelei

Problemele financiare nu ţin de mine, ci de conducere”, a recunoscut şi georgianul Chanturia, unul dintre artizanii victoriei de sâmbătă seara. De asemenea, antrenorul Vasile Miriuţă a dezvăluit un episod emoţionant petrecut cu câteva ore înainte de partida cu Dinamo. „Au venit jucătorii la mine şi mi-au spus: «Mister, jucăm pentru noi şi pentru tine!» Pentru mine a fost un sentiment extraordinar. N-am spus că şefii sunt de vină, sunt probleme şi trebuie să se facă eforturi pentru ca fotbaliştii să fie plătiţi. Dacă se dau salariile şi mai vin doi jucători, mă bat cu Steaua la titlu”, a declarat Miriuţă.

De partea cealaltă, frustrarea e imensă în tabăra dinamoviştilor, care şi-au dat seama că au ratat ocazia unică de a urca pe podium, în apropierea Stelei, cu două săptămâni înainte de marele derby cu gruparea din Ghencea. „A fost o înfrângere greu de digerat. S-au făcut erori care n-o să se mai întâmple după ce o să le arăt la şedinţa video”, a recunoscut antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net