Totul despre Liviu Ciobotariu, omul care poate "fura" titlul Stelei EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Carmen şi Liviu Ciobotariu  încearcă să petreacă cât  mai mult timp împreună,  în ciuda programului  încărcat al antrenorului
Carmen şi Liviu Ciobotariu încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, în ciuda programului încărcat al antrenorului

„Ciobi”, aşa cum îl strigă prietenii, poate da lovitura vieţii: primul său trofeu ca tehnician! Liviu Ciobotariu i-a preluat pe mureşenii de la ASA, în ianuarie, de pe locul 5 şi i-a transformat în lideri. Carmen, cea care îi e alături de mai bine de 20 de ani, a povestit pentru Click! cum e antrenorul de 44 de ani în afara gazonului.

Se spune că-n spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică. În cazul familiei Ciobotariu zicala este perfect valabilă. Liviu şi Carmen formează un cuplu unit, soţia fiind şi un bun cunoscător al fenomenului fotbalistic, dar ghidat de superstiţii.

„Niciodată nu vorbim în ziua meciului. Nu a impus el sau eu, dar aşa ne-am obişnuit. Eu ce să-i zic? Că am făcut piaţa sau că l-am dus pe cel mic la antrenament? El e concentrat doar la partidă în ziua respectivă”, a explicat Carmen.

Ea şi cei doi băieţi ai cuplului au rămas în Bucureşti. Locuiesc într-o vilă din zona Alba Iulia, iar una dintre camere este plină cu tricouri ale formaţiilor la care a jucat „Ciobi”, dar şi de la echipa naţională, omul de pe banca celor de la ASA fiind component al „Generaţiei de Aur”.

Nu vorbesc în ziua meciului

Totuşi, nevasta lui Ciobotariu este nelipsită de la meciurile de pe teren propriu ale liderului, iar drumul până la Târgu-Mureş îl cunoaşte pe de rost.

„Nu lipsesc de la meciurile lor de acasă. Aşa am făcut şi la celelalte formaţii pe care le-a pregătit Liviu. Acum eu sunt cea care face naveta!”, ne-a mai povestit consoarta lui „Ciobi”. În funcţie de performanţa pe care soţul o va obţine la finalul sezonului, Carmen se gândeşte să organizeze o petrecere, dar deocamdată nu vrea să ofere detalii pentru a nu strica în nici un fel surpriza.

„Mai avem meciurile acestea de trecut şi sunt foarte grele. Apoi, o să sărbătorim”, a anunţat ea. Oricum, bugetul pentru distracţii va fi unul generos în cazul în care antrenorul va obţine titlul. Totuşi, pentru Liviu mai important e faptul că poate câştiga primul trofeu, din 2006, de când s-a apucat de antrenorat, nereuşind să-şi adjudece vreo cupă, deşi este un tip dedicat, cu o colecţie impresionantă de dvd-uri pe care se găsesc diferite meciuri şi analize tehnico-tactice. În plus, Ciobi are avantajul că naşul său de cununie şi al copiilor e Cosmin Olăroiu, iar antrenorul care i-a cucerit pe arabi îi stă mereu la dispoziţie cu sfaturi.

Cine e Liviu Ciobotariu

  • Data naşterii: 26 martie 1971
  • Locul naşterii: Ghimpaţi
  • Cariera de sportiv:
  • a jucat ca fundaş central
  • a evoluat la Naţional, Pandurii, Dinamo, Standard Liege, RAEC Mons şi Royal Antwerp
  • a câştigat alături de Dinamo un titlu şi două cupe
  • a jucat la echipa naţională în 32 de meciuri şi a înscris trei goluri
  • a făcut parte din Generaţia de Aur, fiind prezent la CM din SUA, acolo unde România a ajuns în sferturi
  • Antrenor: Naţional, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, Internaţional, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSMS Iaşi, FC Vaslui

Sunt căsătoriţi de 23 de ani 

Liviu şi Carmen se cunosc din 1988 şi patru ani mai târziu s-au căsătorit. În decembrie 1993 a apărut pe lume fiul lor, Cosmin Adrian, primul prenume fiind în cinstea naşului Olăroiu, cel care le-a fost părinte spiritual şi atunci când s-au cununat. În 1998, la data de 10 iunie, s-a născut al doilea băiat al familiei Ciobotariu, Denis, puştiul care joacă la juniorii lui Dinamo, având aceeaşi zi de naştere ca a lui Oli.

De Mărţişor a devenit bunic 

La data de 1 martie, fiul cel mare, Cosmin, i-a făcut cea mai mare bucurie lui Liviu. Tânărul de 22 de ani a devenit tată, consoarta sa, Anda, aducând-o pe lume pe Raisa, iar micuţa e răsfăţata familiei, având lunar câte o petrecere. Cosmin a jucat şi el fotbal, dar în ligile inferioare, a renunţat la carieră şi s-a dedicat afacerilor, conducând şi un salon SPA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net