Tot Gigi e antrenor la Steaua!

Ultima actualizare:

    Puţini jucători  dintre cei care  vor încheia turul  la Steaua se vor  regăsi şi în retur  în lotul echipei
Puţini jucători dintre cei care vor încheia turul la Steaua se vor regăsi şi în retur în lotul echipei

Gigi Becali e nemulţumit de felul în care arată echipa şi e decis să facă transferuri. ”Aduc 20 de jucători în iarnă şi opresc 3-4 dintre ei, pe ceilalţi îi dau la alte echipe”, a anunţat el. Patronul Stelei e decis să facă singur echipa pentru play-off, lăsând impresia că Mirel Rădoi, cel care în teorie ar trebui să creioneze echipa, e doar de decor.

Steaua e la trei puncte în spatele liderului Ligii 1, Astra, iar patronul Gigi Becali e nemulţumit de cum arată echipa, care are cu Mirel Rădoi pe bancă un bilanţ pozitiv, şapte victorii, şase egaluri şi doar două înfrângeri. Deşi a anunţat în mai multe rânduri că are încredere totală în finul Rădoi, latifundiarul din Pipera face ce face şi se implică la echipă. Şi nu doar cu un sfat sau o părere. ”Nu mă mai interesează să bag bani la Steaua. Am oameni care se ocupă de echipă şi ei trebuie să aibă grijă de buget şi de cum se chibzuiesc banii din contul clubului”, a mai spus Becali, însă probabil nici el n-a crezut ce a zis. Concret, după multe declaraţii prin care susţinea că nu mai are treabă cu echipa, Gigi a ieşit la rampă, spunând de fapt adevărul. Că tot el conduce campioana şi că el ”taie şi spânzură”: ”În iarnă aduc 20 de jucători. Dintre ei, opresc 3-4, cei care fac faţă, iar pe ceilalţi îi dau”. Mărturisirea, făcută în urmă cu două zile, a fost pusă în practică. Evident, fără ca directorul sportiv din acte al Stelei, cel care conduce antrenamentele echipei, Mirel Rădoi, să ştie ceva. Astfel, ieri, trei jucători au trecut pragul biroului preşedintelui Valeriu Argăseală, pentru a semna contracte cu Steaua. 

Au cumpărat deja trei fotbalişti

Campionii au cumpărat însă de la divizionara secundă Ceahlăul. Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă sunt fotbaliştii pe care campionii mizează în lupta pentru play-off şi titlu. În schimbul lor, nemţenii primesc undeva la 200.000 de euro. Popadiuc este mijlocaş lateral şi are 20 de ani, Ştefănescu, aceeaşi vârstă, joacă pe postul de mijlocaş central, iar Chitoşcă, 23 de ani, este mijlocaş cu valenţe ofensive.

Îl aşteaptă pe MM din închisoare

Gigi Becali a realizat că Steaua a suferit o mare pierdere prin încarcerarea lui Mihai Stoica, omul care se ocupa de transferuri la echipă. Tocmai de aceea, patronul de abia aşteaptă ca în perioada următoare managerul să fie eliberat condiţionat şi să-l poată avea din nou în preajmă. ”MM va fi consilierul meu prsonal. El nu va avea nici o funcţie la club, nu are voie”, a explicat Becali. Fără să apară în organigrama clubului, Stoica va avea un cuvânt greu de spus în privinţa transferurilor şi a mersului treburilor la club.

Au joi meci la Baia Mare

La Baia Mare s-a  instalat nocturnă  special pentru  meciul cu Steaua
La Baia Mare s-a instalat nocturnă special pentru meciul cu Steaua

Cu sau fără managerul Mihai Stoica, cu sau fără implicarea patronului Gigi Becali sau lipsa de putere de decizie a lui Mirel Rădoi, steliştii sunt implicaţi în continuare în cele trei competiţii. În campionat sunt la 3 puncte de liderul Astra, în Cupa Ligii au ajuns în semifinale, după ce au eliminat ACS Poli Timişoara, iar diseară joacă pentru un loc în sferturile Cupei României, la Baia Mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net