Topul celor mai ciudate echipamente de fotbal

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii de la Cultural Leonesa arată precum ospătarii în noul echipament
Fotbaliştii de la Cultural Leonesa arată precum ospătarii în noul echipament

De-a lungul timpului, echipe din Spania, Anglia sau America au activat în tricouri hidoase. Ciudăţeniile duc de la ciucuri ataşaţi pe piept şi buline, până la frac şi papion.

Fotbalul din Statele Unite nu are o tradiţie atât de bogată ca pe celelalte continente, însă e pe primul loc la un capitol: cel mai urât echipament de fotbal. A fost purtat de cei de la Colorado Caribous, echipă ce a evoluat în prima ligă nord-americană în 1978.

Colorado Caribous
Colorado Caribous

Noroc că a activat doar un an şi jucători cu „ciucurei” pe piept nu au mai fost văzuţi. Ajungând în Europa, Spania pare campioană în privinţa tricourilor ciudate ale fotbaliştilor.

Recreativo Huelva
Recreativo Huelva

Cei de la Recreativo Huelva, din liga secundă, au ales să poarte articole vestimentare pe fond roşu “asortate” cu buline albe, modelul aducând cu desenele făcute de nişte copii.

Norwich
Norwich

Mergând mai departe, în divizia a treia, îi găsim pe cei de la Hoya Lorca. Ei au ales modelul “broccoli” imprimat pe tot tricoul, echipa fiind dintr-o zonă unde se cultivă această plantă. Tot în acest campionat îi găsim pe cei de la Cultural Leonesa, jucători ce arată pe teren ca nişte ospătari, având fracul şi papionul imprimate pe piept.

Hoya Lorca
Hoya Lorca

Din top nu puteau lipsi englezii, iar fotbaliştii din Norwich s-au detaşat. În anii ’90 aveau un echipament pe care fanii l-au denumit “c…t de pasăre”, dar culmea e că-n această vestimentaţie jucătorii au reuşit rezultate foarte bune, ajungând până pe podium în prima divizie.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net