Toate reacţiile după derby-ul românilor din Turcia. Torje a fost eroul!

Ultima actualizare:

    Gabi Torje
Gabi Torje

La startul meciului Karabukspor – Kayserispor (1-0) din campionatul Turciei, pe teren sau pe banca de rezerve s-au adunat nu mai puţin de şapte conaţionali.

La gazde, Papp, Torje, Tănase şi Grozav au fost titulari, în timp ce Marius Şumudică a apelat din primul minut la portarul Lung, iar Cristi Săpunaru s-a numărat printre rezerve. Din postura de revelaţie a startului de sezon, oaspeţii de la Kayseri porneau ca favoriţi, dar jucătorii de la Karabukspor au evoluat cu disperarea dată de o serie de patru eşecuri consecutive. Singurul gol al meciului a picat târziu, cu un sfert de oră înainte de final, şi a fost opera lui Gabi Torje, care l-a învins pe Lung cu un şut plasat din interiorul careului. „Eram rău în clasament şi ne-am dorit mult această victorie. A fost şi schimbarea de antrenor care cred că ne-a ajutat”, a spus mijlocaşul român de 27 de ani.

Golul lui Torje a fost cu atât mai preţios cu cât a venit în inferioritate numerică, asta după ce Paul Papp a fost eliminat pentru două „galbene” în minutul 56. „Mă bucur că Torje m-a scos. Era o mare problemă dacă nu băteam”, a declarat la final fundaşul român de la Karabukspor.


    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Bineînţeles, a fost tristeţe mare în tabăra adversă, elevii lui Şumudică ratând şansa de a urca pe locul doi în clasament. Kayserispor a pierdut doar al doilea meci al sezonului, după cel din etapa de debut, cu Galatasaray, iar Şumudică a pus înfrângerea pe lipsa norocului. „Ne-am mişcat bine, dar am avut ghinion. Nu e timp să ne plângem, Kayserispor nu e o echipă mare. Suntem o echipă normală şi jucăm un fotbal de calitate”, a afirmat fostul tehnician al Astrei. „Uneori e mai bine să joci 11 la 11 decât să ai avantaj numeric. Aşa, la 0-0 şi cu om în plus, băieţii mei au crezut că au câştigat deja partida”, a completat Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net