Timişoara, ciuca bătăilor în Liga I

Ultima actualizare:

    Cânu a făcut henţ în  careu în meciul de joiFoto: Mediafax
Cânu a făcut henţ în careu în meciul de joiFoto: Mediafax

Poli Timişoara a retrogradat în ediţia trecută, dar a profitat de dispariţia Rapidului şi a rămas în prima divizie. Trupa de pe Bega a pornit cu un handicap de 14 puncte din cauza datoriilor şi până acum nu a recuperat deloc din diferenţă.

Fanii se întreabă ce caută „violeţii” în Liga I, în condiţiile în care bilanţul e dezastruos. Zero victorii, 13 goluri încasate, doar trei reuşite şi minus 14 puncte în clasament. De asemenea, lotul e „cârpit” după ce vedetele au plecat, iar financiar clubul se apropie de faliment. De fapt, sancţiunea e cauzată de restanţele către foştii fotbalişti şi alţi angajaţi, datorii ce depăşesc un milion de euro. Nici omul de pe banca tehnică, Ionuţ Popa, nu are vreun palmares de invidiat, şi degeaba cere disperat întărirea echipei fiindcă nu va obţine nimic, şefilor fiindu-le greu uneori să asigure apa necesară la antrenamente, să achite o deplasare sau baremul arbitrilor. E clar că Timişoara e prima pe lista formaţiilor ce vor retrograda, iar Popa a recunoscut: „Nu prea mai sunt multe de spus. A fost o diferenţă mare de valoare. S-a dovedit din nou că nu stăm bine fizic. Nu mai poţi vorbi de fotbal şi nu o să dau vina pe jucători, cu toţii suntem vinovaţi. Suntem nepregătiţi pentru Liga I”. 

Apoi, a continuat: „Sunt umilit, e prima dată când pierd acasă cu 5-0, dar aş fi un laş să renunţ. Dacă Timişoara vrea echipă pe viitor, atunci trebuie să aducă cinci, şase fotbalişti de valoare”. Oricum, „Popică” are zilele numărate, Robu, edilul de pe Bega, instituţie ce susţine clubul, dorind o schimbare. Mai mult, şi fanii s-au dezlănţuit pe reţelele de socializare la adresa tehnicianului. Poimâine are loc meciul cu CS U Craiova şi un rezultat negativ îi va fi fatal lui Popa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net