Teja, prezentat la FCSB printr-o ameninţare: „Mihai, ai şase luni. Start!”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali l-a prezentat la palat pe noul antrenor al FCSB-ului, Mihai Teja, iar patronul i-a spus de la început cum stăFoto: Mediafax
Gigi Becali l-a prezentat la palat pe noul antrenor al FCSB-ului, Mihai Teja, iar patronul i-a spus de la început cum stăFoto: Mediafax

FCSB nu mai angajează de ceva vreme antrenori consacraţi, pentru roş-albaştri fiind mai important ca respectivii să fie „băieţi buni”. Ce înseamnă concret acest lucru, doar Gigi Becali poate să ştie, iar patronul nu vrea să renunţe la strategia „eu te-am făcut, eu te omor”. Latifundiarul a promis din nou că nou venitul va avea mână liberă pentru o perioadă, dar întrebarea e cât va dura angajamentul?

La conferinţa de presă în care l-a prezentat pe succesorul lui Nicolae Dică, Gigi Becali i-a transmis acestuia că doar titlul îl salvează. Pentru asta îi va îndeplini toate doleanţele, inclusiv pe cele legate de transferuri, dar şi că îl va lăsa până la finalul acestei stagiuni să-şi facă de cap. „I-am spus că-i fac toate poftele. Orice jucător va vrea, îl va avea. În limitele bunului simț. Am luat legătura și am rezolvat cu Ivanov, pentru că așa vrea el, şi cu Iulian Cristea.

Încep să curgă transferurile la FCSB

Toată lumea spune de Tandia, de la Sepsi. Am discutat și cu impresarul lui, o să vină duminică. Eu voiam alți jucători, dar Teja nu i-a vrut. Mi-a zis că nu face posesie cu ăia. Bine, să ia ce vrea, poate greșesc eu. Cert e că nu avem timp să stăm să-i creştem pe Coman, pe Nedelcu, sau pe Moruțan. Dacă nu ajungem în cupele europene, degeaba luăm titlul, că nu facem bani. Acum trebuie calificare, dacă nu în Champions League, măcar în Europa League. Şase luni face ce vrea el la FCSB, apoi trece la evaluare”, a declarat Gigi Becali. În tot acest timp în care patronul a vorbit verzi şi uscate şi s-a dat chiar în stambă imitându-l pe miinistrul justiţiei, Tudorel Toader, Mihai Teja l-a ascultat ca un elev tocilar şi a avut ulterior o reacţie de copil docil.

Va câştiga 10.000 de euro pe lună

„Doar rezultatele mă vor ţine în funcţie. Am contract pe un an şi jumătate, dar nu voi ţine cu dinţii de scaun dacă lucrurile nu vor merge bine. Nu a contat deloc faptul că fac parte din aceeaşi comunitate de aromâni cu domnul Becali. Şi nu am venit la FCSB pentru bani, ci pentru performanţă”, a declarat Mihai Teja, cu amendamentul că în ciuda acestui fapt salariul său nu va fi unul mic, ci de 10.000 de euro pe lună. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a avut însă mari emoţii înainte de semnarea contractului, şefii lui Gaz Metan declarând că nu sunt de acord cu ruperea contractului cu Teja şi ameninţând cu suspendarea. Totul s-a rezolvat însă cu bine după ce antrenorul le-a promis ardelenilor că-i va umple de bani transferând câţiva jucători de la Mediaş la FCSB.

FCSB îl blochează pe Man până în 2020

Gigi Becali continuă să creadă că-l poate vinde pe Dennis Man pentru 30 de milioane de euro şi a spus că a refuzat deja o ofertă de aproape jumătate din această sumă. „Când ai o perlă, trebuie să ții de ea, să iei maximum pe ea. Au spus ”nu mai negociați?”. Am spus că sub 30 de milioane nu îl dau, eu nu vreau să îl vând. Au spus ”mai vedem”. Eu vreau să îl țin până în 2020, dacă am puterea. Mai vine și Euro 2019 şi poate creşte valoarea”, a declarat patronul despre cel mai în formă jucător al echipei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net