Teixeira, de azi la FCSB!

Ultima actualizare:

    Teixeira, la FCSBFotografii: Sportpictures.eu
Teixeira, la FCSBFotografii: Sportpictures.eu

Filipe Teixeira va semna azi contractul cu FCSB. Jucătorul de 36 de ani va fi unul dintre cei mai bine plătiţi din Liga I, salariul său urmând a fi de 20.000 de euro lunar.

"Mâine (nr. azi) e o zi importantă, cred că o să vin să semnez contractul. Nu e niciun secret, sper să ajungem la un acord şi să semnez. Cred că sunt pregătit pentru ce înseamnă Steaua. Să vedem. Sper să iau titlul. Aşa am luat şi cu Astra. Din păcate, am făcut un sezon nu atât de bun anul trecut, dar sper ca acum să fim din nou campioni", a spus portughezul.

Apoi, a continuat: "La Astra am fost campioni, cred că şi domnul Gigi...mai bine să-l întrebaţi pe el de ce suntem speciali. Am vorbit cu cei de acolo şi ştiam deja care sunt condiţiile, foarte bune. Nu a fost nimic nou, să zic aşa...Nu am vorbit cu Budescu. Bine, am vorbit puţin cu Alibec, dar ştiam care sunt condiţiile. Toată lumea ştie ce reprezintă Steaua, ce poate să se întâmple pozitiv şi negativ. Nu e nimic nou".

"Sunt şi alte echipe care fac multe transferuri, după cum vedeţi, e CFR Cluj. Ei fac multe transferuri, dar cred că cea mai puternică e Steaua. Şi cupele europene au contat în decizia de a veni la Steaua şi eu sper şi în Europa să facem ceva bun", a mai spus Teixeira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net