Tătăruşanu a luat 4 de la PSG, dar l-a înebunit pe Neymar

Ultima actualizare:

    Portarul român al lui Nantes a luat patru goluri de la Paris Saint Germain, dar niciunul de la starul brazilian, care a terminat meciul plin de nerviFoto: AFP
Portarul român al lui Nantes a luat patru goluri de la Paris Saint Germain, dar niciunul de la starul brazilian, care a terminat meciul plin de nerviFoto: AFP

Nantes a avut o primă parte de campionat de excepţie sub comanda lui Claudio Ranieri, dar a picat adevăratul test, cel cu multinaţionala de la PSG. Goalkeeper-ul naţionalei noastre n-a mai putut să închidă poarta ca până acum, are pe conştiinţă golul trei, dar a produs şi o stricăciune adversarilor.

Brazilianul Neymar a revenit la Paris după o escapadă la Londra, unde a petrecut cu femei în club până la 5 dimineaţa după amicalul cu Anglia. Sud-americanul era disperat să confirme investiţia de 222 de milioane de euro făcută în el de şeici, mai ales că până acum a cam rămas dator, cel puţin în Ligue 1. Fostul catalan a marcat doar şapte goluri în aceste prime 13 meciuri, mai puţine decât lyonezii Fekir şi Diaz, monegascul Falcao şi colegul său de la PSG, Cavani. Nu a reuşit însă să contribuie decisiv nici la victoria gazdelor cu Nantes şi de vină a fost Ciprian Tătăruşanu. Românul a încasat două goluri de la atacantul uruguaian, unul de la Javier Pastore, la care a şi greşit, şi unul de la Angel Di Maria, adică de la toţi greii cu excepţia lui Neymar. Pe brazilian l-a închis din toate unghiurile şi l-a exasperat cu paradele făcute din bară în bară, e drept la şuturile anemice şi aproximative ale mijlocaşului. Consolare palidă având în vedere rezultatul final, 1-4, dar dintr-un eşec trebuie luate şi lucrurile bune!

A jucat accidentat la spate

Ciprian Tătăruşanu n-a fost folosit niciun minut în amicalele României cu Turcia şi Olanda, o problemă la spate cu care a venit din Franţa tulburându-i pregătirea. Şi la revenirea de la acţiunea naţionalei s-a antrenat separat, cu o zi înainte de deplasarea de la Paris rezerva Dupe fiind anunţată titular. Claudio Ranieri a decis însă să rişte şi l-a aruncat pe român în luptă nerefăcut complet şi a greşit. Tătăruşanu a fost rigid şi întârziat la şuturile pe jos şi a părut că are probleme inclusiv la degajări. Până la meciul cu Rennes are însă o săptămână să-şi revină.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net