Tatăl lui Neymar face 62 .000.000 € în două zile

Ultima actualizare:

    Neymar este unul  dintre cei mai  valoroşi jucători  ai lumii
Neymar este unul dintre cei mai valoroşi jucători ai lumii

Sunt şanse uriaşe ca Neymar Jr. să se transfere marţi de la Barcelona la Paris Saint-Germain. În calitate de impresar al fotbalistului, seniorul Neymar se îmbogăţeşte peste noapte cu 62 de milioane de euro.

Transferul anului în fotbalul internaţional e pe cale să se oficializeze. După patru sezoane la Barcelona, brazilianul Neymar e aşteptat în următoarele ore să facă vizita medicală la PSG. În tot acest timp, tatăl atacantului de 25 de ani învârte banii cu lopata.

Pentru că reprezintă interesele fiului său, Neymar senior a ajuns luni la Barcelona cu scopul de a-şi trece în cont un comision de 26 de milioane de euro, un bonus pentru că jucătorul şi-a prelungit anul trecut contractul cu catalanii până în 2021. Contract care nu va fi dus la capăt, internaţionalul brazilian hotărându-se să accepte provocarea lansată de gruparea din capitala Franţei.

Astfel, PSG ar urma să achite Barcelonei clauza de reziliere de 222 de milioane de euro, afacere în care va intra din nou şi „bătrânul” Neymar, căruia i-a fost rezervat un premiu de 36 de milioane de euro. Aşadar, 62 de milioane de euro în două zile ar fi „prada” cu care tatăl lui Neymar se va întoarce în Brazilia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net