Târgu Mureş, umilită de francezi. Saint-Etienne i-a administrat un sec 3-0 şi ASA e ca şi eliminată din Liga Europa

Ultima actualizare:

    N'Doye şi compania n-au avut prea multe şanse în faţa locului 5 anul trecut în Ligue 1foto: Click
N'Doye şi compania n-au avut prea multe şanse în faţa locului 5 anul trecut în Ligue 1foto: Click

Prima dublă din istorie a celor de la ASA Târgu Mureş în cupele europene e şi ultima. Ardelenii s-au făcut de râs joi seara, când n-au putut emite pretenţii pe teren propriu în faţa locului 5 anul trecut în Ligue 1.

Vicecampioana României a promis că-i va face viaţa imposibilă lui Saint-Etienne, dar uşor de zis, greu de realizat. Cea mai titrată echipă din Hexagon a avut nevoie de doar 24 de minute să deschidă scorul, prin super-execuţia lui Diomande. Fără nimic de pierdut în faţă, băieţii lui Vasile Miriuţă au încercat să egaleze şi să obţină totuşi un rezultat care să le mai dea ceva speranţe pentru returul din Franţa. Axente şi Gorobsov n-au avut prezenţă de spirit la finalizare, şi în loc să marcheze românii, au lovit tot cei de la Saint-Etienne. Hammouma, în minutele 75 şi 83, a bătut încă două cuie în sicriul mureşenilor, prin alte două execuţii din afara careului, la care Stăncioiu n-a putut interveni. Cu 0-3 pe teren propriu, ASA merge în Franţa cam degeaba pe spatele contribuabilului din Târgu Mureş, şansele să întoarcă un astfel de rezultat fiind 0.

Stăncioiu: "Ne-am făcut de râs. E scor de neprezentare!"

"Este adevărat, ştiam că vom întâlni o echipă bună. Am avut şi noi o ocazie să marcăm în primele minute, dar asta nu este o scuză. La un meci cu St. Etienne dacă nu alergi mai mult, dacă nu eşti bine din toate punctele de vedere nu ai ce să faci. Am pierdut 3-0, cred că scorul este cam mare. Au fost trei goluri extraordinare, dar trebuia să ieşim să îi blocăm pe adversari la şuturi. Oricum, St. Etienne a fost o pălărie prea mare pentru noi", a recunoscut şi Miriuţă la finalul jocului.

Şi portarul Eduard Stăncioiu a fost resemnat după meciul cu francezii şi a declarat că în retur obiectivul e să nu ia mai multe. "Am făcut un meci slab, mai ales pe faze de apărare. Nu am pus presiune pe mijlocașii lor. Au avut primele două execuții de mare calitate, al treilea gol a fost deviat. 3-0 e scor de neprezentare, nu avem ce face decît să lăsăm capul plecat. E un rezultat rușinos. Vom merge acolo să nu ne facem de râs", a spus portarul vicecampioanei la Dolcesport.

Rezultatele complete din manşa 1 a turului III preliminar al Ligii Europa
Rezultatele complete din manşa 1 a turului III preliminar al Ligii Europa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net