Suspendatul Edi Iordănescu, sfaturi din parcare

Ultima actualizare:

    Iordănescu nu a avut dreptul să stea pe bancă împotriva Astrei, dar le-a dat indicaţii elevilor săi în afara stadionului
Iordănescu nu a avut dreptul să stea pe bancă împotriva Astrei, dar le-a dat indicaţii elevilor săi în afara stadionului

Edi Iordănescu a profitat că regulamentul e neclar şi a putut să-şi conducă echipa în remiza cu giurgiu­venii, 0-0. Gorjenii au motivat că tehnicianul nu a vorbit la mobil cu staff-ul, ci a ascultat muzică la căşti, iar şedinţa de la pauză nu-i poate fi reproşată, fiindcă nu a intrat într-un spaţiu interzis.

Iordănescu junior e cel mai sancţionat antrenor din Liga I. Acum a avut de ispăşit o pedeapsă de două etape după ce l-a ironizat pe arbitrul partidei cu Dinamo, penalizarea fiind inclusă şi la întâlnirea de la Giurgiu. Edi a stat în tribune, însă a decis totul telefonic, la capătul celălalt, pe bancă, fiind secundul.

„Asculta muzică la căşti”, au parat şefii gorjenilor. Mai mult, în pauză, tehnicianul şi-a scos fotbaliştii în parcare şi acolo a ţinut şedinţa tehnică. „Suntem convinşi că nu am încălcat regulamentul. Arbitrul a scris că a văzut jucătorii ieşind afară, ştiu că nu e bine, dar nu am avut nici o intenţie să ne ascundem. Iordănescu a fost cu ideea...Ştim ce practici sunt prin Liga I, aşa că nu văd o problemă. Bine, dacă vor să dea iar un exemplu cu el, atunci mă aştept la o nouă suspendare”, a spus Narcis Răducan, preşedintele gorjenilor. „E suspendat pe teren, dar dacă ieşi afară poţi să stai două zile şi trei nopţi. Ne-a zis ce avem de făcut”, au recunoscut şi jucătorii de la Pandurii.

Totuşi, în Regulamentul Disciplinar, la articolul 19, se spune că antrenorii sancţionaţi nu au dreptul de a intra în contact cu echipa şi nu au acces în vestiare, tunel, incinta terenului şi pe banca de rezerve. Pot sta însă în tribune. Acum rămâne de văzut cum se va interpreta faptul că întâlnirea cu jucătorii a avut loc, dar în afara stadionului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net