"Super-Dan" are zilele numărate în China

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu  a lăsat în vară  pe ASA Târgu  Mureş pentru  a pleca în China
Dan Petrescu a lăsat în vară pe ASA Târgu Mureş pentru a pleca în China

Cu doar patru victorii în 12 meciuri la cârma echipei Jiangsu Guoxin-Sainty, Dan Petrescu i-a dezamăgit pe chinezi, care se gândesc serios la o despărţire de antrenorul român.

Ne apropiem de finalul lunii octombrie, iar formaţia lui Dan Petrescu n-a mai câştigat un meci de campionat de la jumătatea lunii august. Bilanţul „Bursucului” în prima ligă chineză e dezastruos, gruparea din oraşul Nanjing câştigând doar două din cele 10 partide disputate cu Petrescu pe bancă.

Mai mult, „Super-Dan” n-a reuşit nici o victorie pe teren propriu din cinci încercări. La instalarea în China, românul a promis că va face o echipă capabilă să se bată la anul pentru primele locuri, dar rezultatele spun cu totul altceva.

Astfel, conducătorii celor de Jiangsu Guoxin-Sainty iau în calcul inclusiv schimbarea prematură a lui Dan Petrescu, lucru care se va petrece, cel mai probabil, peste două săptămâni, atunci când se încheie sezonul în China.

Salvarea lui Petrescu ar putea veni în cazul în care Jiangsu Guoxin-Sainty va câştiga Cupa Chinei, competiţie în care românul a bifat până acum două victorii din două meciuri. În semifinale, echipa la care evoluează şi fundaşul Marius Constantin a câştigat manşa tur în deplasare (2-1 cu Shandong Luneng), însă decisiv va fi returul de acasă de peste două zile.

Vine la naţională alături de Iordănescu?

Dacă va fi dat afară din China, Dan Petrescu va reprezenta o soluţie pentru naţionala României la Euro 2016. Fostul internaţional ar urma să i se alăture lui Anghel Iordănescu în pregătirea turneului final din Franţa. Apoi, dacă lucrurile vor merge bine, Dan Petrescu ar putea rămâne selecţioner unic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net