Sunt în vizorul naţionalei, dar stau şi "freacă menta"!

Ultima actualizare:

    Săpunaru a jucat  ultima oară la Rapid, în campionatul  trecut. De atunci,  e jucător liber  de contractFOTOGRAFII: Sportpictures.eu
Săpunaru a jucat ultima oară la Rapid, în campionatul trecut. De atunci, e jucător liber de contractFOTOGRAFII: Sportpictures.eu

În condiţiile în care majoritatea echipelor de pe continent şi-au cam definitivat loturile pentru noua stagiune, patru jucători români de top se antrenează prin parcuri şi aşteaptă un transfer minune pe ultima sută de metri.

În fiecare vară, naţionala României e văduvită de faptul că există unul sau mai mulţi jucători lipsiţi de meciuri în picioare. Şi aceasta nu din cauza unor accidentări ori unei forme sportive precare, motivele fiind cu totul altele. Vorbim în primul rând despre situaţiile critice în care se află fundaşii Gabi Tamaş şi Cristi Săpunaru, care nici măcar nu sunt legitimaţi în acest moment la vreo echipă. După cum bine se ştie, petrecăreţul Tamaş a fost dat afară de la Steaua şi e greu de crezut că o altă formaţie cu pretenţii va risca să-l primească în lot pe jucătorul de 31 de ani. Poate doar formaţii din afara Europei să mai creadă în fotbalistul Gabi Tamaş. Într-o situaţie asemănătoare este fostul rapidist Cristi Săpunaru. Ajuns şi el la 31 de ani, fundaşul dreapta are însă avantajul faptului că nu este tras înapoi de comportamentul din afara terenului, aşa cum e cazul lui Tamaş. Astfel, rămas fără echipă după retrogradarea giuleştenilor, „Săpun” caută în continuare un contract avantajos în primul rând din punct de vedere financiar. Timpul trece însă în defavoarea lui Săpunaru, care a sărit pregătirea de vară centralizată şi e în urmă cu condiţia fizică.

Meciul cu Ungaria este pe 4 septembrie

Comparativ cu Tamaş şi Săpunaru,  Răzvan Raţ şi Raul Rusescu au echipe, dar nu joacă şi nici măcar nu se antrenează alături de coechipieri. La 34 de ani, Raţ poate purta oricând banderola de căpitan al naţionalei României, dar trece prin clipe complicate la PAOK Salonic. Noul antrenor al grecilor, croatul Igor Tudor, l-a trimis pe Răzvan Raţ fără prea multe explicaţii la echipa a doua, experienţă pe care internaţionalul nostru n-a mai trăit-o în carieră. Cum fundaşul stânga are contract cu PAOK până în 2017, rămâne de văzut ce soluţie de compromis se va găsi pentru ca Răzvan Raţ să reintre în circuit. În ceea ce-l priveşte pe Raul Rusescu, fostul golgheter al Stelei a revenit la clubul-mamă, FC Sevilla, unde aşteaptă ca oficialii spanioli să-l rdirecţioneze din nou pe undeva. Pentru Rusescu ar fi al treilea astfel de împrumut, după cele la Braga şi Steaua.

Rusescu a revenit  la Sevilla după  împrumutul la  Steaua. Acum  aşteaptă să vadă  care e următoarea  destinaţie
Rusescu a revenit la Sevilla după împrumutul la Steaua. Acum aşteaptă să vadă care e următoarea destinaţie

Răzvan Raţ a fost  trimis la echipa a  doua a clubului PAOK  Salonic, iar acum  este în căutarea  unei echipe
Răzvan Raţ a fost trimis la echipa a doua a clubului PAOK Salonic, iar acum este în căutarea unei echipe

Gabriel Tamaş  a fost dat afară  de la Steaua din  cauza comportamentului  său din afara terenului
Gabriel Tamaş a fost dat afară de la Steaua din cauza comportamentului său din afara terenului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net