Şumudică ţine la Gigi, dar urăşte Steaua

Ultima actualizare:

    Şumudică i-a suflat  în primăvară titlul  de campion lui  Gigi Becali
Şumudică i-a suflat în primăvară titlul de campion lui Gigi Becali

Marius Şumudică a povestit că discută des telefonic cu Gigi Becali şi i-a luat apărarea acestuia în conflictul cu Armata.

“Dacă nu are nimic de-a face cu ceea ce înseamnă Steaua, aş putea lucra cu Gigi cu mare plăcere. Este un om care cheltuie bani şi care-şi doreşte performanţă. Nu am ascuns că vorbesc foarte des cu el la telefon. Şi eu sunt iute la mânie, dar ştiu ce să-i spun la semnătură. Ne-am înţelege de minune”, a declarat tehnicianul Astrei la Digi Sport. Apoi, a detaliat: “Mă întreabă, mă tachinează, însă şi eu îl sun după fiecare înfrângere a Stelei, am făcut-o şi după meciul cu Dinamo, i-am dat şi mesaj, şi nu a răspuns. El răspunde când are chef! După partida cu Alkmaar, când nu ne-am calificat, aveam 15 apeluri de la el. E un tip simpatic”. 

Antrenorul campioanei e de partea lui Becali în conflictul dintre echipa sa şi cea a Armatei. “Pentru mine când bat Steaua e cea mai frumoasă zi, e o bornă şi mereu vreau să-i înving, dar situaţia clubului face rău fotbalului românesc. Gigi Becali a băgat bani mulţi în fotbal şi merită mai mult respect. Vrea să fie cel mai frumos şi cel mai puternic şi de-aia cheltuie atât şi va fi o pierdere dacă el nu va putea folosi numele Steaua”, a afirmat acesta. “Steaua a fost mereu echipa Armatei şi Dinamo a Poliţiei. Acum i se face mult rău lui Becali, dar nu se va da bătut. Dacă pierde va fi dureros, vor dispărea şi fanii şi nu ştiu ce se va întâmpla şi cu jucătorii”, a încheiat Şumudică.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net